OldMan Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 No nie. Nie ma mowy o takiej sytuacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Przyby nowy "gadżet". Monolitowcy i bandyci bójcie się. Wasze głowy są od teraz większe . Monitor to Gigabyte Aorus AD27QD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 "Dawno" nie było jakieś zmiany. Także jedzie do mnie prawdziwy sarkofag. Przesyłka wprost od Sacharowa ma przyjechać w tą środę/czwartek. Masa paczki 22 kg . Myślę, że już doszliście o co chodzi. Zmieniam "wysłużoną" (tak naprawdę znudziła mi się) obudowę. Nie omieszkam wrzucić kilku zdjęć z montażu. Przy takiej masie pora zacząć pakować . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 W dniu 2.08.2019 o 01:10, Mnieciu napisał: Przy takiej masie pora zacząć pakować Faktycznie @Mnieciu sporo waży ta obudowa. Po wyglądzie (brak szyby, podświetlenia) wnioskuję, że nie będzie stała w eksponowanym miejscu, a raczej na podłodze lub w jakiejś wnęce. Jeżeli będziesz musiał ją wyciągać choćby do czyszczenia, to polecam taki wózeczek na kółeczkach jaki mam ja. Sprawdza się rewelacyjnie, wyciągam kompa jedną ręką, no i dostęp powietrza do zasilacza jest dużo lepszy. Można też skutecznie zmniejszyć wibracje dając pod stopki filcowe lub gumowe podkładki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @smoxdzięki za radę. Mam kosmiczne duże biurko i będzie on na nim stała. Nie lubię tej bajeriady RGB i tego typu rzeczy. Wyrosłem z tego. Spoko jak jest, ale wolę taki minimalistyczny design. Blaty mam tak ustawione że ta obudowę to mogę na 20 sposobów układać i przesuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 No dawno aktualizacji nie było, a zestaw przeszedł gruntowną rozbudowę. GPU: GTX 1080 MSI X 8GB Procesor: I7-6700k Zasilacz: Seasonic Prime Platinum 750W Chodzenie CPU: NH-D15S Pamięć: Corsair Vengance 3000Mhz 4x16GB Płyta główna: MSI Z170-A Pro Obudowa: Nanoxia DS6B Monitory: Lg Flatron W1952TQ (poboczny), Acer B247YBMIPRX (poboczny), Aorus AD27QD (główny) Dysk: WD Blue 500GB Dyski SSD: Kingston HyperX 240GB, Samsung Evo 960 M.2 500GB, XPG GAMMIX S11 PRO 500GB Klawiatura: A4-tech B740 Mysz: RAT 8+ Mikrofon : Rode Procaster Preamp: ART StudioV3 Interfejs audio: Scarlett Solo 3rd Gen Karta dźwiękowa: Soundblaster AE-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makro730 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Morze wstawił bym jakieś fotki odrestaurowanego sprzętu, numery seryjne byś podał, to się sprawdzi czy nie kradzione i takie tam, zrobisz jak chcesz. Po to komu, próbujesz się dowartościować czy co, bo nie wiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jeśli cię dupka zapiekła to tu nie zaglądaj. Wiesz, od tego jest ten dział by każdy chętny mógł napisać jaki ma sprzęt więc nie oskarżaj go o próbę dowartościowania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makro730 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Nic mnie nie parzy, jak parzyło to przestało już dawno, moim skromny zdanie, to jest nic innego tylko samo zachwyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 GPU: GTX 1080 MSI X 8GB Procesor: I7-6700k Ryzen 7 5800X Zasilacz: Seasonic Prime Platinum 750W Chodzenie CPU: NH-D15S Pamięć: Corsair Vengance 3000Mhz 4x16GB Płyta główna: Gigabyte AORUS B550 Elite Obudowa: Nanoxia DS6B Monitory: Lg Flatron W1952TQ (poboczny), Acer B247YBMIPRX (poboczny), Aorus AD27QD (główny) Dysk: WD Blue 500GB, WD Gold 4TB Dyski SSD: Kingston HyperX 240GB, Samsung Evo 960 M.2 500GB, XPG GAMMIX S11 PRO 500GB Klawiatura: A4-tech B740 Mysz: RAT 8+ Mikrofon : Rode Procaster Preamp: ART StudioV3 Interfejs audio: Scarlett Solo 3rd Gen Karta dźwiękowa: Soundblaster AE-5 Tak w końcu długo wyczekiwana aktualizacja sprzętu . Nie obyło się bez przygód z OC. Praktycznie jedna z najlepszych sztuk. Kręci się niebywale. Rekordowe 4.85Ghz na wszystkich rdzeniach. Ale jest to górny limit temperaturowy. Byc może lepsze chłodzenie pozwoli na jeszcze większe osiągi. Dla porównania zdjęcie mojego wyniku z Cinebench na pomarańczowo i wyniki z HWBot dla Ryzen 7 5800X. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Nieduży upgrade, ale iście słowiański. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi