robyx Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie ślicznie proszę o jakikolwiek save z gry zaczynający linie fabularną z Noe na zatonie ,moje szlag trafił a przechodzić któryś raz z kolei to samo nie mam siły wersia stalker repack OP-2 od Godlike Edytowane 21 Grudnia 2016 przez robyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Sprawdź mojego sejwa i daj znać czy dał się uruchomić. zaton noe.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Masz. Możesz iść na Zaton. Na Szewcence spotkasz Noego i uruchomisz linię scenariusza Fala mutantów. Wszystkie schowki mam na terenie Baru. Wszędzie są znaczniki więc nie będziesz miał kłopotu z doborem wyposażenia. 01904.sav 01904.dds 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Panowie wielkie dzięki za sejwy działają od Starego Wygi jak i od Kobala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi