Doflamingo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zabiłem szpona śmierci i nie wiem co dalej przeszukałem wszystko ani ślad dysku ;/ wie ktoś gdzie ten dysk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Przebadaj wszystkie tunele, na końcu jednego z nich powinna być "ściana" anomalii przez którą można spokojnie przeskoczyć, tam jest dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doflamingo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 7 minut temu, blablabla napisał: Przebadaj wszystkie tunele, na końcu jednego z nich powinna być "ściana" anomalii przez którą można spokojnie przeskoczyć, tam jest dysk Ta anomalia która zabija jak ją sie nie przeskoczy i na końcu są dwie apteczki ?? w tym problem że tam go nie ma ;/ jak on wygląda ten dysk ?? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Taka żółtawa płytka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doflamingo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jest kilkanaście razy tam byłem i nie pokazywało mi nic ....a ta płytka była niewidzialna pojawiła sie jak nacelowałem na nią lol ;/ niewidzialne płytki ;/ hahah dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi