Agrael Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 @Jacek Oj.. wierz mi, że są różni ludzie. I nawet tacy, którzy nie potrafią skopiować '' gamedata do folderu '' gamedata ''. Szczególnie osoby, które nigdy nie miały styczności z instalowaniem modów do Stalkera. Wideo poradniki mają to do siebie, że wszystko tłumaczą łopatologicznie. Tak więc.. na pewno się komuś przyda. Tak zmieniając temat.. Czy ktoś z was zebrał Wszystkie 14 osiągnięć ? Po ukończeniu gry bandytom postanowiłem zagrać samotnikiem, mam do zebrania łącznie 14 osiągnięć i zastanawiam się jakie warunki trzeba spełnić, by zebrać te '' najtrudniejsze ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 9 godzin temu, Agrael napisał: o ukończeniu gry bandytom postanowiłem zagrać samotnikiem, mam do zebrania łącznie 14 osiągnięć i zastanawiam się jakie warunki trzeba spełnić, by zebrać te '' najtrudniejsze Niektóre osiągnięcia uzależnione są od Trybu Fabularnego, więc aby osiągnąć wszystkie 14 osiągnięć trzeba zagrać jedną z frakcji: Samotnicy, Powinność, Wolność, Ekolodzy, Najemnicy lub Czyste Niebo. NAZWA OSIĄGNIĘCIA: ZA CO OTRZYMUJEMY: NAGRODA: "Kropka nad i" Zdobądź wszystkie inne osiągnięcia. WZROST Reputacji i Rangi (w skrócie +RR). "Helikopter w ogniu" Zniszcz 3 helikoptery lub jeden z RPG. Helikoptery łatwiej zniszczyć, +RR. . "Droga wolna!" (TYLKO Tryb Fabularny) Wyłącz psi-emiter "Mózg" na Jantarze i Mózgozwęglacz. Otwierają się dodatkowe przejścia na Radar/Jantar, +RR. „Anomalne żniwa” Wykryj 50 artefaktów. Zwiększa się szansa na "spawn" artefaktów, +RR. „Kieszenie pełne powodów do dumy” Uzbieraj 1,000,000 RU. Handlarze oferują lepszy szpej i mają niższe ceny, +RR. „Informacja dźwignią handlu” Dostarcz handlarzom łącznie 50 PDA. Dodatkowa kasa za dostarczanie PDA handlarzom, +RR. „Drobne naprawy” Dostarcz technikowi 3 zestawy narzędzi. Możesz dokonać pełnej modyfikacji sprzętu u innego technika niż Leśnik, +RR. „W kupie siła” Osiągnij rangę 'Legenda' Możesz rekrutować 5-ciu towarzyszy, +RR. „Radioterapia” Przeżyj 50 emisji i psi-burz. Mała szansa na przeżycie emisji czy psi-burzy, +RR. „W poszukiwaniu straconego czasu” Okradnij 100 schowków. Zwiększona szansa na lepszy łup/rzadkie przedmioty w przyszłych schowkach (tylko otrzymanych w nagrodę za zadanie), +RR. „Kwestia ceny” Przesłuchaj 50 kapitulujących NPC-ów lub zabij ich 500. Zwiększona szansa na dostanie info o schowku od kapitulującego NPC-a, +RR. „Turysta” Odwiedź wszystkie lokacje w grze. Otrzymasz 3 "nietypowe schowki", +RR. „Łowca mutantów” Zdobądź 250 części ciał mutantów lub zabij ich 500. Zwiększona szansa na większą ilość części ciał mutantów ze skórowania, niewielka szansa na część ekwipunku +RR. „Pozytywne myślenie” Zniszcz Spełniacz Życzeń +RR 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi