MiedzianeJaja Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Na jednym z komputerów nie mam nocy. Tzn. są, ale jest jasno jak w dzień. Tak samo w podziemiach nie muszę nawet latarki używać ani noktowizora. Bardzo to jest niefajne. Nie jestem w stanie stwierdzić czy tak było od początku. Z rzeczy którymi różni się ten bez nocy od tego z nocami to fix dla monitorów panoramicznych z drugiego forum i ustawienia grafiki(wszystko max i rozdziałka 1920x1080). Może ktoś miał podobny problem i wie co to może być. Chyba że może w jakimś pliku można sobie to poprawić. BTW. Na fix-e do panoramy zegarek z hud-a mam prawie na środku ekranu nad celownikiem. Trochę głupio to wygląda. Można go gdzieś przesunąć albo całkiem wyłączyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 @ MiedzianeJaja A to coś nowego ... Dotychczas bywało tak, że raczej noc potrafiła trwać ze 48 godzin w Soli, ale żeby dzień Jeśli to dotyczy jedego komputera to raczej jest to wina sprzętowa, nie moda. Spróbuj pobrać spod poniższego linka fixa do panoram - oryginalne pliki z pewnego forum RUS przystosowane do Soli: http://rapidshare.com/files/446177096/____________________________________________________.rar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 Fix pomógł na zegarek. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts