MaklerR Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Z góry uprzedzam że nie wiem czy temat wstawiłem do dobrego działu Ale do rzeczy. Niedawno pojawił mi się problem z nagrywaniem, otóż po jakiś 10- 15 minutach stalker się minimalizuje bez opcji powrotu (a ekran jakby zmienia rozdzielczość na 600x400) i jedyną opcją jest menadżer zadań. Komputer czyszczony kilkoma programami antywirusowymi, programu antywirusowego używam Avasta i nie ważne jakim programem bym nie nagrywał i tak gra się w końcu minimalizuje. W innych grach ten problem nie występuje. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Czy między ostatnim a obecnym nagrywaniem coś zmieniałeś w Komputerze? Instalka, usuwanie czegoś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Tylko skanowanie za wirusami w trybie awaryjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Używasz dwóch lub więcej monitorów ? Zły dział temat przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Tylko jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Wątpię żeby to był jakiś wirus czy coś, pobawił bym się ustawieniami Windowa ponadto inni też mają problem z tym na 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Sformatowałem kompa i zainstalowałem na świeżo system. Problemy zniknęły i wirusów mniej Dzięki wszystkim za chęć pomocy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi