BLEND-A-MED Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam, jestem przy monolicie (ten taki wielki kamień) moje zadanie to odkryć ukrytą bazę monolitu. Wie ktoś może gdzie jest do niej wejście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jesteś przy Spełniaczu Życzeń. Trochę za wcześnie się tu znalazłeś. Nie piszesz jaką frakcją grasz i czy w trybie fabularnym. Nie dla wszystkich frakcji to laboratorium jest dostępne. W każdym bądź razie to co szukasz, jest na Generatorach w Warlabie. Musisz znaleźć się na CEA2 i tam na północy mapy masz teleport. Przy Spełniaczu nie wypowiadaj życzenia. Wyjdź do korytarzy i idź do kodowych drzwi na górze. Do Spełniacza wrócisz chcąc niechcąc. Więcej nie napiszę, bo i Tobie i innym zepsułbym przyjemność samodzielnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLEND-A-MED Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Byłem już w sterowni Monolitu, (gram samotnikami w trybie fabularnym). Wcześniej wybrałem życzenie ale nic się nie stało :/ Ze sterowni, gdy zabrałem dokumenty, pokazało mi się że mam podejść do spełniacza. No i teraz tkwię przy spełniaczu i nic... wczytywać wcześniejszy zapis czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ta sterownia z podstawki jest pusta i w niej się nic nie dzieje. Zobacz na mapie. Nad CEA masz jeszcze jedną lokację, to Generatory. W PDA powinieneś mieć jeszcze zadanie na dotarcie tam i wejście do znanego z innych modów Warlabu. Chyba tam nie byłeś? Bo gdybyś był, to przy Spełniaczu nie miałbyś tak spokojnie. Wróć do zapisu sprzed wyrażenia życzenia - chyba że wybrałeś to ostanie, "Nie mów ani słowa" i idź na Generatory. A jeśli dobrze się domyśliłem, to zapis ze sterowni po zwalczeniu monolitowców i zabraniu dokumentów, od razu wyjdź na CEA2 i na Generatory. Życzenie zdążysz wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLEND-A-MED Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ok, tak zrobię. Bardzo ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi