Junx Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tym razem trochę nowe okno plecaka + nowe bronie. Sam całości nie oglądałem jeszcze, info przed chwili. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dla tych którym nie chce się oglądać (Lub nie "paminajo" rosyjskiego) 1.Kilka nowych broni; 2.Nowe celowniki; 3.Gdy broń ma celownik widać go też na niej po wyrzuceniu; 4.Jeśli odpowiednio zabijamy wojaków na posterunku to jest możliwość że nas nie wykryją. Bynajmniej tak zrozumiałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dnia 23.02.2017 o 23:28, blablabla napisał: Dla tych którym nie chce się oglądać (Lub nie "paminajo" rosyjskiego) 1.Kilka nowych broni; 2.Nowe celowniki; 3.Gdy broń ma celownik widać go też na niej po wyrzuceniu; 4.Jeśli odpowiednio zabijamy wojaków na posterunku to jest możliwość że nas nie wykryją. Bynajmniej tak zrozumiałem Mordeczko -bynajmniej to zaprzeczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 @Junx - a nie wyczytałeś, kiedy może się pojawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 @kondotier mów rosyjski jest na poziomie niżej gruntu, niestety, ale tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Kolejne informacje od twórców, tym razem gameplay oraz trochę linii fabularnej bandytów + ogólne informacje. Tyle zrozumiałem bo mój rosyjski leży. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Kolejne informacje od twórców OP-2.1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Tak przez przypadek wczoraj znalazłem w sieci: Czyli data premiery OP-2.1 nadal jest nieznana. Dla ludzi władających RU. Czy dobrze zrozumiałem lektora (01:50), że pełną wersją będzie dopiero OP-3 a OP-2.1 to tylko modyfikacja (patch)? Edytowane 19 Listopada 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 - Nowe lokacje (Dolina Szeptów na przykład); - Nowe mechaniki; - Nowe cykliczne zadania; - Nowe/Zmienione SMS (Co ciekawe, jedną z postaci dubbinguje "Shkrek and Klick"); - Nowe specjalne miejsca w ekwipunku dla detektora, lornetki itp.; - Nowe unikalne (nie widziane w innych modach) bronie; Tyle zrozumiałem, jeśli coś pomieszałem to proszę by mnie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Kolejny gameplay of autorów. Kto zna dobrze rosyjski niech napisze co nowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi