Prophet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dopyl ja pisze o tym krótkim akm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dopyl ja pisze o tym krótkim akm Sory ?le przeczyta?em.W takim razie nawet po tuningu mo?e by? troche ci??ko w niektórych momentach ale powiniene? da? rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Spróbuje przej?? z tym i napisze jak posz?o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Na upartego mozna i z pistoletem przejsc. Tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No jako? pszesz?em. Jedynie gdzie by?o trudno to z burerami w labku w Prypeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Laby zawsze sa trudne na wysokich poziomach trudnosci, bo trzeba sie wystawiac na male dystanse i mozna dostac niezle baty. Btw przeszedlem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja tam przechodz? gr? z makaronem (Pistolet Makarova) hehe i obrzynem na weteranie i w skórzanej kurtce .... ;D w sumie troch? to dziwne ,bo wystarczy zdoby? troch? lepsza bro? i ju? mo?na ca?y oddzia? wojska za?atwi?,zastanawiali?cie si? kiedy? nad tym,chyba jeszcze nie by?o takiego moda który by?by naprawd? trudny tak samo na pocz?tku jak i pod koniec gry... nie ?ebym narzeka? czy co?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ciekawe tylko jak grasz w elektrowni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 1. Trs-301 2. Vintorez 3. As-96-2 4. Ft200m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Po ile sprzedajesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja tam mia?em Strikera i Berrete przerobino? na Auto na krótsze wypady.Na d?u?sze mia?em PK i SWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Po ile sprzedajesz ? Bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A ja zdecydowanie "Wa?ek" (po ulepszeniach oczywi?cie + lunetka z detektorem podczerwieni), a na mutki Protecta (szybkostrzelno?? ulepszona na max). Do zada? specjalnych kupowa?em u ?wawego bro? snajpersk? (czasami musia?em kupowa? 3 razy, bo bro? przynosi on losowo, a mnie chodzi?o zawsze o "Rysia", czyli ulepszonego Dragunowa). Rysia to szczerze mówi?c wol? od Gaussa, bo jest ?wietny, ale jednak nie taki nierealnie skuteczny/zabójczy jak Gauss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mój wg. mnie idealny zestaw broni. Ry?, Protecta , GP 36 oraz Wintar. Ka?da bro? na inn? okazj?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dla mnie najlepszy jest Vintorez najcz?sciej z ni? biegam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 http://www.google.pl/imgres?q=stalker+bronie&hl=pl&client=firefox-a&hs=vg5&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=892&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=BWpw4UcITEJ_wM:&imgrefurl=http://forum.stalker.pl/viewtopic.php%3Ff%3D25%26t%3D3933&docid=JWC_vc__eB8sPM&imgurl=http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/3/14/735/14735431_02_VSS_Vintorez.jpg&w=699&h=386&ei=UP3DTrOUBceRswa6m9WKDA&zoom=1&iact=rc&dur=189&sig=112238461612326532132&page=2&tbnh=114&tbnw=206&start=20&ndsp=23&ved=1t:429,r:16,s:20&tx=89&ty=75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie wiem...ale ja zawsze mia?em sentyment do M4...mimo ze ruska bro? jest bardzo dobra i niezawodna, jak dla mnie jest brzydka . Moze ka?acha mi w wojsku obrzydzili. http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://world.guns.ru/userfiles/images/assault/as17/m4_m203_2.jpg&imgrefurl=http://world.guns.ru/assault/as17-e.htm&h=252&w=650&sz=21&tbnid=A1_BrUp_JOytYM:&tbnh=48&tbnw=123&prev=/search%3Fq%3Dm4%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=m4&docid=GomFl8E_c80s7M&hl=pl&sa=X&ei=VxDEToTZMqSg4gTQ_JSxDQ&ved=0CD4Q9QEwBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Moze ka?acha mi w wojsku obrzydzili. Oczywi?cie, ?e obrzydzili. Mnie te?. Do tego mia?em wersj? AKMS (ze sk?adan? kolb?), a guzik si? zacina? i przy ka?dym rozk?adaniu do strzelania mia?em odcisk na kciuku. Z biodra, bez rozk?adania kolby, to strzela?em tylko raz, na poligonie. A mimo tego wszystkiego.....ech, ca?kiem fajnie by?o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Tez mia?em AKMS, tylko dowódca druzyny mia? AKM z granatnikiem...granatów nie widzia? podobno do cywila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi