MaklerR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Taki błąd: Expression : <no expression> Function : CScriptEngine::lua_error File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp Line : 189 Description : fatal error Arguments : LUA error: ...call of chernobyl\gamedata\scripts\game_relations.script:301: attempt to call global 'alife_object' (a nil value) stack trace: 0023:0099717C xrCore.dll, xrDebug::fatal() Kolejność instalacji to CoC -> Patch 1.4.22 -> Com -> Spolszczenie -> Łatka do spolszczenia Takie pliki mam po wypakowaniu archiwum (wersja D). Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Hmmmmm....... To chyba wina skryptu (odkrywcze) Jak masz ten skrypt (plik) otwórz go za pomocą ,,notepad++" i znajdź linię 189, tam jest chyba przyczyna Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nauczcie się używać szukajki.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 @Allen Nie tworzył bym nowego tematu gdybym w tamtym znalazł rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Bartek skąd pobierałeś tą wersję? Nie ma tamże instrukcji instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pobierałem stąd Problem już rozwiązałem, zmyliło mnie trochę " Platforma: Call of Chernobyl 1.4" więc na zdrowy rozsądek instalowałem to na wersji 1.4.22 CoC-a a wystarczyło nie wgrywać tegoż pacza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi