R1kz. Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Podali byście jakieś ciekawe Dodatki ?? DO CoC (Nie paczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Panie, wystarczy poszukać :v Ja używałem OWR, STCoP i A.O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wernoch Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja grałem z: A.O.3. Warfare. Outfit addon. W.A.R.F.I.G.H.T.E.R. Dan's Artifact Balance. dodatki z DoctorX. Ale jeżeli chcesz więcej, to masz tutaj listę dodatków. LISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 I tak najlepsze jest dla mnie CoM z STCoM i outfit addonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dla mnie nalepszy jest SGM addon. Masa nowych artefaktów, broni i kombinezonów. Najzabawniejsza jest oferta handlarzy, gdy oferują kombinezony „Zużyte", dzięki temu wyhaczyłem kilka naprawdę świetnych ofert (exo za 95tyś czy Seva za 35tyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi