Anatolij Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Chce złożyć kompa dla kuzyna i przynióśł mi taką płytę MSI A78M-E35/ Platforma AMD .Co o niej sądzicie i czy można do 1000 zł złożyć komputer do starszych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Zestaw do 1000 zł (płytę i obudowę już masz tak?). Brakuje karty graficznej, pamięci, procesora, chłodzenia i zasilacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Zasilacz mam 500 w obudowe tez.Mam tez dysk 500gb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mam procesor I3 530. Gdybyś był zainteresowany, to nie ma problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tylko że pod ten procesor by trzeba jeszcze płytę kupić... @anatol Powiedz co trzeba by było dokupić? Brakuje karty graficznej, pamięci, procesora i jego chłodzenia tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dzieki Ale to plyta pod amd. Może ja bede zmienial w przyszlosci.tak @Anton procesor pamięć 8Gb kartę graficzną ew dysk ssd 64 gb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Proponuję coś takiego (i nie z morele tylko szukać odpowiedników na aukcjach czy olx-ie): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi