OldMan Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Tak pomyślałem, że tu też się odezwę. Dawno temu pożyczyłem od kumpla klawisz Yamaha QS 300. I chociaż nie umiem do tej pory grać na klawiszach (wiem tylko jak wyglądają podstawowe funkcje) to umiem je programować (w sumie jestem gitarzystą) Nie robiłem jakiegoś specjalnego klipu ale połączyłem zdjęcie z mojego okna i aranżację a potem wrzuciłem na Youtube. Zapraszam do posłuchania: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Wincyj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 I widok i podkład na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi