MaklerR Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pracowałem i zrobiłem, nowości ze świata modów w wersji filmu, oceniajcie, przyjmuję tylko pomocną krytykę (Nie patrzcie na jakość filmu, Camtasia to nie najlepszy program :/). 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Brawo! Widzę, że dzięki młodzieży - choć nie tylko, vide Junx - forum nasze z konsumpcyjnego, zaczyna przeradzać się w produktywne. Tak trzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 BRAWO ! Widać zapał i zaangażowanie. Co do uwag: Troszkę chaotyczne, przydałyby się dłuższe komentarze. Może trochę lepszy mikrofon ten za bardzo podbija wysokie pasmo kosztem środka i dołu. Liczę, że wszystko przyjdzie z czasem 3mam kciuki !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Piękna robota ! Z czasem może się to przerodzić w profesjonalne zapowiedzi, byle zacząć. Tak trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Świetna robota bracie, oby tak dalej :3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi