daniu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witajcie. Mam problem z wejściem do lab. Wczytywanie poprzednich zapisów nic nie daje. Mam w pełni skalibrowany hełm... Da się to jakoś obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Nie wiem jak prowadziłeś rozgrywkę, więc trudno dać odpowiedź. Najprościej zrobić nieśmiertelność. Tu masz plik z ZP: actor.ltx (tu jesteś nieśmiertelny) - wstaw go do gamedata\configs\creatures wcześniej robiąc kopię swego pliku. Po ustaniu problemu przywróć swój oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Innym wyjściem jest spawner, odpowiedni do odpowiedniej podstawki: S.T.A.L.K.E.R.- Call of Pripyat v1.6.0.2 + 9 Trainer.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Próbowałem tego pliczku, ale wywalało mi grę. Wrzuciłem ponownie swój i mogłem wejść do lab. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi