DaarMoo Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Moje pytania są następujące : 1. Które pliki .db wypakować ? Czy tylko z końcówką cyfrową czy i literową ? 2. Czy po rozpakowaniu, pliki .db zostawić w grze czy przenieść do innego folderu ? 3. Czy dla rozpakowanych plików stworzyć gamedatę czy zostawić luzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 A w jakim celu chcesz te gamedaty.db wypakowywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Po pierwsze - nigdy tego nie robiłem, a teraz widzę, że mogę. Po drugie - w celu ewentualnego grzebnięcia w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Aha. Pamiętaj tylko, że ze spakowanymi gamedatami mod działa lepiej i płynniej. Ja też sobie wypakowałem i zwiększyłem udźwig. Wypakuj sobie gamedaty.db poza grę. Weź to co Ci potrzebne, pozmieniaj, zrób normalną gamedatę i wstaw do gry. Nic nie usuwaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Znalazłem link do extraktora dla LA DC. Piszą że to jest najnowsza wersja poprzednie miały problem z rozpakowuwaniem plików db. w LA DC https://cloud.mail.ru/public/Cmzk/fTimMoL1S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dzięki @smox - działa. @anatol to jest chyba dbex, którego użyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi