Nihiluseg Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Privet. Mam taką zagwozdkę, iż po odebraniu zadania od Ducha na zdobycie planu przejścia z Prypeci na Bagna dochodzę do wyjścia z Sarkofagu (tam koło monolitu) i gra automatycznie przenosi mnie pod nogi Salomona. Jest jakaś inna droga, żeby przejść na około? Trochę szkoda być obrabowanym ze wszystkiego. Dodam, że czytałem solucję tutaj na forum i nie bardzo mogę podejść do tego murku jak to było opisane bo nie idę dworem. Gra z automatu przy wyjściu z Sarkofagu wrzuca u niego już z ciemnym obrazem i pobudką. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Pamiętaj o wyszukiwarce na forum. Nie wiem w którą grasz wersję. Mam postawione TŚ2+AA2. Możesz podać sejwa sprzed spotkania z Salomonem. Mogę sprawdzić co się da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 To jest ta wersja, która bezpośrednio przerzuca po wyjściu z Sarkofagu pod nogi Salomona. Więc patent z inną drogą (tą opisaną w dziale "Inne ważne rzeczy") niestety odpada. Szperałem i nie wiem dokładnie gdzie w Tajnych Ścieżkach są save. Może masz jakiś pomysł gdzie np rozłożyć sobie plecak żeby po wzięciu dokumentów szybko odzyskać własność? Bo chyba nie ma wyjścia jak powrót do Fleczera po plecak i schowanie całego ekwipunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 29 minut temu, Nihiluseg napisał: To jest ta wersja, która bezpośrednio przerzuca po wyjściu z Sarkofagu pod nogi Salomona. Nic mi to nie mówi. Gdzie są sejwy masz napisane w pliku fsgame.ltx w głównym folderze z grą: Trochę szkoda, że nie wiadomo która to wersja moda... A skąd pobierałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Okej wrzucam Ci save. Chyba od was brałem aczkolwiek nie pamiętam dokładnie, było to zbyt dawno temu. Chyba po roku teraz przypomniałem sobie, że mam Stalkera na kompie sarkofag 3.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Po prostu rozłóż plecak w Sarkofagu, przełóż do niego cenne rzeczy, przejdź na CEA-2, załatw sprawę z Salomonem, wróć do Sarkofagu po swoje rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Czyli tak: Dałem się okraść. Zabiłem wszystkich Monolitowców gdzie byli mam łupy. Podczas strzelaniny gdzieś wcięło Salomona ale jego trupa nie znalazłem... Teraz sejw przenosi Cię do Sarkofagu na wprost siebie masz cały swój sprzęt który zostawiłem przed spotkaniem z Salomonem. ponownie w sakrofaagu.ddsponownie w sakrofaagu.sav Nie wiem jak masz ustawiony udźwig ale teraz będziesz potrzebował około 250-300KG bo po drodze nazbierałem dużo towaru. Edytowane 19 Maja 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dziękuję A czy strata Salomona będzie istotna dla fabuły? raczej nie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) W TŚ 2 grałem dawno teraz gram w wersję z dodatkiem AA2 i jestem w fabule daleko za Tobą. Miałem przerwę w graniu. I jeszcze co do Salomona przeszukałem poradnik pod jego kątem i nie pojawia się on nigdzie dalej poza tą akcją z okradaniem. Więc myślę, że potem już go nie spotkamy i w dodatku on nie zginął bo nie znalazłem nigdzie jego ciała a przeszedłem z trzy czwarte lokacji bo trochę z przyjemnością postrzelałem do monolitowców Edytowane 19 Maja 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Pojawił się przy następnym wczytaniu lokalizacji i dał questa na zaniesienie paczki Barmanowi Z gratów jedynie nie ocalały arty, no ale to już się gdzieś pozbiera. Dzięki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Skoro tak to ok A co do artów musiały powpadać pod teksturę bo z je wyrzucałem na ziemię z powodu braku plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi