mkk7 Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Potwierdzone doniesienia że gra przeniesie nas do Egiptu, imię głównego bohatera to Bayek a towarzyszył nam będzie orzeł. Datę premiery ustalono na 27 października, gra wyjdzie na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Krótki fragment rozgrywki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 Zwiastun filmowy Gamescom 2017. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Właśnie gram w wersję z dodatkami - jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Sporo rozwiązań z Wiedźmina Dziki Gon, którego jeszcze nie przeszedłem. Optymalizacja jest bardzo dobra już na chwilę obecną - na to gracze marudzili wcześniej. Klimat niesamowity - całkiem inny, niż przyzwyczaiłem się dotychczas. Poza tym sterowanie nie "zasypane" oznaczeniami z konsoli, jak w wielu innych grach. Jest intuicyjnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted March 16, 2018 Author Report Share Posted March 16, 2018 Fajnie @cichy że się podoba, mnie również ta część bardzo miło zaskoczyła klimatem i fabułą (chociaż do prawdziwych assassynów nawiązuje dopiero pod koniec i w pierwszym dodatku). Niestety żeby w to zagrać Ubisoft zmusił mnie do nieplanowanej przesiadki na nowszy procek (dobrze że miałem topową płytę na tamte czasy i Asus wydał bios do takiego upgradu). Teraz pozostał już tylko nowy dodatek do tej gry The Curse of the Pharaohs w Dolinie Królów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts