mordus Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Gram w podstawową wersje zew Czarnobyla. Gram czystym niebem. podkreślam że nie zrobiłem jeszcze ani jednego głównego zdania mimo to spotykam bagiennego doktora który karze mi zwiedzać różne podziemia. i pytanie tak ma być? czy najpierw wyłączyć zwęglacz mózgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 @mordus - to jesteś farciarz. Ile się ludzie namęczyli, aby spotkać Doktora, a tobie sam wlazł w ręce. Domyślam się, że wybrałeś wersję fabularną. Jeśli tak, to do przodu i powodzenia. Mała podpowiedź. Poczytaj w poradach, jak postąpić przy Spełniaczu życzeń, aby sobie nie popsuć gry. A najlepiej samemu tam nie leźć, dopóki mod nas nie przeniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordus Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) @kondotier o to widzę miałem szczęście. Ale od czego zacząć rozumiem wyłączyć emiter fal psi i mózgo zwęglacz. Ale potem jak zwiedź laboratoria jest jakaś kolejność? Edytowane 12 Czerwca 2017 przez mordus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 @mordus - rób podobnie jak w podstawce. Jantar, Radar, a na końcu CEA. Już nie pamiętam, co tam jeszcze Doktor kazał zwiedzić. Jest to jakoś logicznie poustawiane. Tylko na CEA nie wchodź do Spełniacza, choć zadanie wydaje się być na kolejce. Bo skończysz sobie moda bez bardzo ciekawej rozgrywki w Warlabie na Generatorach. Nie zepsuję Ci gry podpowiadając, że Spełniacz w pewnym momencie sam Cię do siebie zaprosi i się mocno pobawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trucker6x Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) To ja też mam szczęście. ! Dopiero wystartowałem z liną fabularną. Jako miejsce startu losowo bagna, jak tylko wyszedłem z bazy Czystego Nieba na bagna i zaraz spotkałem Doctora. Dostałem namiary na schowek i klucz. Idę dalej. Zwiedzam właśnie mroczny parów i widzę śliczną tęcze !!!! Super ! Edytowane 12 Listopada 2018 przez Trucker6x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi