marek74chros Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Nie wiem jak skończyć to zadanie. 1-Dziwne chipy 2- zdjęcie embrionu.Robie je ze wszystkich stron i nic.Proszę o pomoc. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez marek74chros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Nie jestem przekonany czy grasz w tą wersją Soljanki gdzie umieściłeś post.. Gdyby to jednak okazała się wersja Sola + op 2 to: Foto 31:55 Co do chipów nie wiem w którym miejscu tego zadnia jesteś ? Czy masz zebrane 21 chipów i nie wiesz co dalej czy masz je wszystkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 W sumie to nie mam nic i nie wiem od czego zacząć.Gram w oop2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Czyli grasz w OP-2. Co do chipów to moje zdanie jest takie. że w OP-2 jest to tak potrzebne zadanie jak.... rybie ręcznik. Nie wiem w którym miejscu moda jesteś ale zadanie na chipy kończy się w około 3/4 moda. I nic do samego moda nie wnosi tak jak wątek schowków Wolazara... Dla mnie to sztuczne wydłużanie gry ale co kto lubi. OP-2 można spokojnie skończyć bez tego zadania. Co do początku tego zadania to na samym początku moda podczas robienia pieczary wspomina o tym Górnik. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Czipy dostajesz w nagrodę za wykonywanie innych zadań. Między innymi misji zbierackich. OP-2 nie można skończyć nie zaliczając tego zadania. Chyba, że za ukończenie uważa się przejście jakichś 2/3 gry. Ale piękna Ariadna raczej nie odda ci swej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 No ok. Tylko dajcie jakiś trop . Na YT też nie widziałem tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tu masz moment wzięcia zadania na chipy 37:20 To jest na samym początku moda bo nadal nie napisałeś gdzie teraz w modzie jesteś... Ewentualnie wstaw do załącznika aktualnego sejwa i postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Czipy zdobywasz w trakcie gry za wykonanie zadań zbierackich, które dają : Sidorowicz, Kuźniecow, Adrenalina, Zachar, Barman, Krugłow, Jakut, Kulinar, Swibłow, Sacharow, Siak, Kutwa, Doktor, Dzik. Z tym zadaniem powiązany jest też Dragunow w Prypeci. jak już zbierzesz wszystkie to zadanie ma dalszy ciąg. W sumie te zadanie ciągnie się praktycznie przez całą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dzięki myślałem że nie mogę coś znaleźć jak miedź na wysypisku . Szukam dalej a czipy cierpliwości. Dzięki walczę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi