Mayer99 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Mam problem z Hud'em podczas trzymania Bulldog'a. Patrz pic. Wygląda jakby protagonista trzymał go na prawym ramieniu, a nie przed sobą. Jakie parametry w configu należy zmienić, aby wszystko zagrało? Próbowałem podmienić na parametry configu huda z RG6 z Misery - ale nie przyniosło to żadnych efektów.... Z addonów w temacie broni mam STCoP, jeśli ma to większe znaczenie. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 W configu musisz zmienić współrzędne. Najłatwiej Ci będzie ściągnąć config z STCOP (pod CoP, nie CoC) i skopiować współrzędne huda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi