Zigi Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Mam problem z bandytami z dziczy. Wziąłem zadanie na zabicie Dorodina oraz jego asystenta. Jednak po wyjściu z tunelu ze spalaczami (w dziczy), za pierwszym zakrętem tracę wszystkie rzeczy, budzę się w wagonie z bandytą i nie wiem co dalej robić. Jest jakaś opcja rozmowy z nim? szydlo.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) @WujekJar - co prawda dawno nie grałen w TS2 , ale o ile pamiętam to powinieneś miec nóż. Skorzystaj z tego "niedopoatrzenia" Twoich pzreciwników. Edytowane 3 Lipca 2017 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 To znaczy? Mam ich nożem zabić? Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Jak w ruskiej bajce - pięścią zdobędziemy nóż, nożem karabin etc... Nie masz opcji rozmowy więc - kill'em all. Edytowane 3 Lipca 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 od 20 minuty rozwiązanie problemu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dzięki. Jeszcze jedno pytanko. Nie mogę wyjąć lornetki. Czy tak powinno być? Czy zostaje mi tylko luneta z karabinu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Stawiasz plecak koło drzewa, tam kitrasz swoje bambetle a potem - nóż i złom od matołka którego ukatrupisz. Pokazałem ostatnio kolesiowi ze Świdnicy - żeśmy się rechotali - żeby w realu było tak jak w grze, szybko i bez stresu ') 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi