oreskan Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Hejo , Mam problem. Bo chcę ulepszyć broń (u mnicha, gram monolitem ) i nie mogę, ponieważ technik potrzebuje informacji ale jakich? Gdzie je znaleźć? Jeśli chodzi o PDA (myślałem, że stamtąd mogą być informacje na temat np. Auga z AO) i aż dostałem wyróżnienia "Informator" (chyba ) i dalej nie mogę lepiej ulepszyć tego auga ;(. Pomocy. Miłego dnia/nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Najszybciej będzie ci wpisać -dbg i sobie je zespawnować,chyba że chce ci się po całej zonie latać i szukać to dla chcącego nic trudnego, czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oreskan Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 aha a jak to się robi. Mistrzu naucz, jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 @oreskan w CoC nie ma zbyt wiele do roboty, więc szukanie fleszek na udoskonalanie, jest "udoskonaleniem" rozgrywki. A i tak trzeba zaglądać do każdej dziury i każdej myszy pod ogon. Znajdziesz. Nie korzystałem ze spawnera i Tobie też nie radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) robisz skrót od CoCa na pulpicie i dajesz właściwości i w element docelowy dajesz -dbg i proszę "C:\Users\User\Desktop\stalker coc\Stalker-CoC.exe" -dbg (tak to wygląda mnie więcej. Generalnie w grze dajesz Esc i klikasz S i ci wyskakuje menu, nie spawnuj oddziałów bo ci wywali error, niestety w polskiej wersji jest coś zbugowane, generalnie w angielskiej działa wszystko poprawnie. Narzędzia znajdziesz w 3 sekcji pod nazwami toolkit_1 _2 _3 i potem tylko robisz te zdanie i tyle. EDIT:Polecam też zespawnowanie około 70-80 egzoszkieletów i sprzedanie je handlarzowi, generalnie po otrzymaniu ze sprzedaży 1 000 000$ dostajesz osiągnięcie i handlarze mają lepszą ofertę dla cb. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Zievmowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi