Waffen Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Jak to naprawić ?? Przez przynajmniej godzinę edytowałem każdy plik [UI i resztę] {scopes.xml i ui_ingame.xml nic nie dało} w poszukiwaniu złego pliku i nie znalazłem :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paranoia Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 (edited) zgaduje że to Gnomus scopes dla CoCa. Wygląda to jak by gra używała mipmapy a nie głównej warstwy(nie wspomnę o tym że pliki scopes nie powinny mieć mipmap...). Próbowałeś wgrać tego addona jeszcze raz? Pliki były modyfikowane w jakiś sposób? Zmiany w plikach broni? Zmiany z samych teksturach? EDIT: to jest celownik "wpn_crosshair_pks07.dds"? Tak z ciekawości podmień go z plikiem z załącznika(gamedata\textures\wpn\) wpn_crosshair_pks07.dds Edited July 26, 2017 by Paranoia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen Posted July 26, 2017 Author Report Share Posted July 26, 2017 (edited) Dobra Temat zamykam, pominąłem coś ważnego w pliku wystarczyło dopisać do : Cytuj <file name="wpn\wpn_crosshair_aug"> <texture id="wpn_crosshair_aug" x="0" y="0" width="1024" height="1024" /> </file> to : Cytuj <texture id="wpn_crosshair_add_l" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> <texture id="wpn_crosshair_add_r" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> błąd powstał przy próbie dodania Original Weapon Renewal do Arsenal Overhaul Edited July 26, 2017 by antrix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen Posted July 28, 2017 Author Report Share Posted July 28, 2017 Stalker mnie nadal zadziwia heh , problemem nie było brak Cytuj <texture id="wpn_crosshair_add_l" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> <texture id="wpn_crosshair_add_r" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> tylko komenda "texture_lod" przy wartości "3" celownik jest jak w 1 poście , a przy wartości "1" jest normalnie 2017-07-28 03-34-39.mp4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts