GangstaGoose Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam. Ostatnio pobrałem sobie mod OP-2 full version. Zainstalowałem wszystko po kolei i wyskakuje mi coś takiego: http://screenshot.sh/oBDkUWkRg7yYh http://screenshot.sh/m1S2TJHh9iGYF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Czy pobierałeś z tego linka? https://mega.nz/#!q1wBVbBa!4VcCzEpy4v8qnF7lF2czYEiCvEdKwziHwEpNA4Z4Gzg - Jeśli nie to pobierz, potem wystarczy wypakować np. na pulpit wejść do folderu bin, odpalić i grać, przy tym nie potrzebujesz podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) @GangstaGoose Nie wiem jakie jest Twoje doświadczenie z modami ale zamiast OP-2 proponuję Ci Soljankę 2016. Grałem w pierwszą Soljankę potem w Soljankę OP-2 która jest zlepkiem modów dodanych do Soljanki a obecnie ukończyłem Soljankę 2016. OP-2 jest bardzo trudnym modem i nie da się go przeklikać. Jest też za bardzo przekombinowania np. irytujące schowki poza lokacjami. Bez filmów na YT ciężko sobie poradzić a filmy wszystkie są po rosyjsku (chyba, że znasz rosyjski). Dodatkowo za tą propozycją jest też to że już jest przygotowana wersja OP-2.1 I sądzę, że zanim skończysz grać w OP-2 (ja grałem 11 miesięcy) nowa wersja OP-2.1 będzie już w wersji PL. Soljanka 2016 jest na prawdę godna polecenia dla każdego to taka OP-2 z innym zakończeniem Co do loga z błędem znajdziesz go w folderze savedata/logs w katalogu głównym gry : Możesz ten plik dodać jako załącznik do posta lub wkleić jego końcową część jako tekst posta np. wygląda to tak. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ...ogram files (x86)\ns2016\gamedata\scripts\amk.script:1132: attempt to index field '?' (a nil value) Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 @blablabla Właśnie dzisiaj pobrałem tą wersję i wszystko jest ok. Pewnie coś źle zainstalowałem. Dziękuję wam za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 @GangstaGoose - dlaczego nie chcesz skorzystać z dobrej rady @kazik i zamiast pchać się w sadomasochistycznego moda, nie weźmiesz się za Soliankę2016? Też Ci ją zalecam. Fakt, masz prawo wyboru i tylko od Ciebie zależy który mod wybierzesz. Lecz uwierz, na OP2 szkoda czasu i nerwów. Może kolejna wersja poprawi jego grywalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GangstaGoose Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 @kondotier Dużo jest bugów w OP-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 @GangstaGoose W luj że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 @GangstaGoose - bug buga bugiem pogania. Gdybyś znał rosyjski, dałbym ci linka do gameplaya zrobionego przez jednego z lepszych rosyjskich gameplayowców. Chyba nawet ten filmik z Agropromu, jest wstawiony na forum. Usłyszałbyś ile psów zostało powieszone tak na modzie, jak i jego autorach. Tak że nie są to subiektywne oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi