MaklerR Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Dobra wiadomość dla wszystkich fanów WARFACE. W następnej aktualizacji zostanie wprowadzona mapa Prypeć o powierzchni 30 km! Mapa ta będzie częścią nowej operacji. A żeby nie być gołosłownym...oto trailer: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Serio uważasz że profanacja tak ważnego miasta dla naszej społeczności jest dobrą wiadomością? Gra p2w, gdzie co drugi to cziter :> (#moje zdanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, SEB2E napisał: Gra p2w, gdzie co drugi to cziter :> Chyba nie masz racji , mam już 14 poziom i jeszcze wcale nie spotkałem czitera , nawet uważam że w Warface jest bardzo mało osób czitujących niż w CS GO {a cs jest płatny} W Warface też trzeba patrzeć na statystyki broni , bo zbyt dużo broni jest OP.Też myślałem z początku że inni czitują dopóki sam nie kupiłem broni która jest OP {Damage + wysoka celność + prawie zerowy rozrzut} Ale sam przyznam że w większości gier P2W czitują i przewagę dodatkowa mają gracze z kasą. EDIT : od miesiąca nie grałem a już widzę takie coś Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @antrix Gdybyś ty grał w łorfejsa jakiś rok dwa lata temu, to była świetna gra, a teraz gdy jest pod skrzydłami my.com to dno moim zdaniem. Nie musisz się z moją opinią zgadzać ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @SEB2E racje masz 100%, gram w to nieco ponad 1,5 roku i od marca gra spadała na poziom maksymalnej beznadziejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) teraz po "globalnej aktualizacji" cześć graczy stracili konta{też straciłem} , i twórcy przeszli na typowy P2W Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 To smutne, a tak dobrze się zapowiadało :( No ale nie płaczmy nad rozlanym mlekiem, co nie? ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 W dniu 26.08.2017 o 13:33, Waffen napisał: teraz po "globalnej aktualizacji" cześć graczy stracili konta{też straciłem} , i twórcy przeszli na typowy P2W Konto można odzyskać w bardzo łatwy sposób, zresztą była do tego instrukcja. Wiem bo odzyskałem po prawie roku nie grania w WF. Cziterzy to nie problem WF, tu ich akurat nie ma. Misja w Prypeci ujdzie choć to nadal ten sam WF, czyli nuda. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Prypeć sam w sobie jest nudną operacją w warface Prawie jak Maraton czy poszczególne części Grota włóczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi