smox Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Nie wszyscy testerzy mogą wklejać screeny na PW, dlatego założyłem ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 @smox Malutka literówka, bardziej pasuje "Obgryzione" Spoiler Zamiast "go" powinno być "je", bardziej pasuje do kontekstu zdania. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Małe błędy Zamiast "co" powinno być "to": Spoiler Lepiej brzmi "przysługa za przysługę": Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 @MaklerR - oto treść robaczków. Неисправима ошибка Нажмите OK для завершени программы Fatalny błąd Naciśnij OK dla zamknięcia programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Znalazłem dwie literówki w spolszczeniu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jako, że moje zakończenie przyszło przed zwieńczeniem właściwej fabuły, wrzucam co wpadło w oko przez całą grę: 1. Perymetru. Spoiler 2. Sprzedasz. Spoiler 3. Palnik. Spoiler 4. Robaki w ksywce jednego z zombi w bunkrze Powinności. Spoiler 5. Lenina. Spoiler 6. Kowalczyk. Albo zmienić mu imię na Kowalczuk. Spoiler 7. Burerów. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi