Terixo Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Tylko czemu patch nie chce mi działać z wersja final ? Jedynie działa ze zwykła wersja hybrid pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @Terixo dziwne, patch 1.2 jest do wersji final. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ok już wszystko śmiga jak należy. Miałem pobrane 2 różne wersje Hybrid'a .... Dzięki za pomoc Gdzie sprawdze działanie np. degradacji artów bądź deprawacji snu? Bo chce żeby postać miała potrzebę sprania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W opcjach w zakładce "Rozgrywka" możesz znaleźć opcje, które podałeś. Degradacja artów to po prostu dodanie do nich "zużycia", a deprawacja snu to opcja, gdzie musisz iść regularnie spać, inaczej spotka Cię niemiła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Dzieki własnie o to chodziło odczuwanie spania jest pokazywane czy musze sam ogarniac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Powinieneś dać radę to ogarnąć, ale zachęcam do samodzielnego sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mniaaam Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Mam pewien problem. Otóż gram samotnikiem i robię wątek fabularny, dostałem od bagiennego doktora misje żeby zwiedzić podziemia, Więc udałem się do x18. Bez problemu dostałem się na 2 poziom, ale nie mogę przejść dalej. Nie wiem dlaczego na 2 poziomie nie ma naukowca. Powinien być chyba w pokoju z nibyolbrzymem (którego też nie ma). przeszukałem cały 2 poziom ale nigdzie go nie ma :( Nie mam jak się dostać dalej ! nie wiem czy jak użyje kodu bez znalezienia naukowca to zaliczy się zadanie czy nie będę mógł ukończyć fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Zawsze możesz wczytać zapis sprzed wejścia do X-18 i sprawdzić czy problem się powtarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mniaaam Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Wczytałem automatyczny zapis przed wejściem do x18 przeszedłem do tego samego momentu i znowu to samo nie ma naukowca i wielkiej góry mięcha. jedyne zmiany to takie że gdy wszedłem do x18 to na starcie przytuliły się do mnie 3 burrery oraz gdy otworzyłem drzwi na 2 poziom to wyskoczył na mnie kontroler z armią szczurów (na poprzednim podejściu były same szczury) Nie wiem czy jak użyje kodu bez znalezienia naukowca to czy będę mógł ukończyć fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 A jest w modzie konsola do respienia itemow/mobów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 2 godziny temu, Terixo napisał: jest w modzie konsola Nie, trzeba dopisać do skrótu -dbg i zapisać, potem w menu S i dalej już pewnie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Skrótu do gry czy gdzies w plikach ? bo nie bardzo wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Skrót do gry, z pulpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Godzinę temu, Junx napisał: Skrót do gry, z pulpitu. Stalker-CoC-dbg w taki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @Terixo ja mam tak. "D:\Call of Chernobyl\Stalker-CoC.exe" -dbg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Czy w grze jest opcja smażenia/pieczenia mięsa ? Nie dopatrzyłem się info o tym a skażone mięsko piecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 7 godzin temu, Terixo napisał: Czy w grze jest opcja smażenia/pieczenia mięsa Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Czy Bagienny Doktor jest w lokacji Wielkie Bagna stanowisko Ziemianka czy jego miejsce pobytu jest losowe? Edytowane 30 Marca 2018 przez Terixo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Doktor chodzi sobie po Bagnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 24 minuty temu, Revter napisał: Doktor chodzi sobie po Bagnach. Istnieje sposób by go namierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Ja po prostu czekałem, jak pojawi się w bazie Czystego Nieba. A w jakiej godzinie? U mnie było to losowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 54 minuty temu, Terixo napisał: Czy Bagienny Doktor jest w lokacji Wielkie Bagna Jest, szukaj go od wieży na północ, jeśli go nie ma to pewnie siedzi w jaskini, tam gdzie w CS był grawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Witam ponownie Mam kolejne pytanie tym razem dotyczące masek/kombinezonów. Czy w grze jest ewekt patrzenia z maski ( lekko ograniczone pole widzenia )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 1 minutę temu, Terixo napisał: Czy w grze jest ewekt patrzenia z maski Nie, będzie w 1.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Świetnie słyszeć że dalsze prace do moda trwają. Po kilkunastu godzinach gry mogę powiedzieć , że kawał świetnej pracy. Czuć zone taką jaka powinna być. Świetna optymalizacja. Brakuje kilku dobrych elementów ale są to kwestie gustu. Polecam każdemu kto jeszcze nie grał a sam zagrywam dalej i zniecierpliwiony czekam na 1.5 A gdzie można zakupić detektor? U żadnego handlarza nie mogę dorwać ;/ Znaleziony przy zombie Edytowane 31 Marca 2018 przez Terixo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi