Jozio Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam. Zainstalowałem sobie cień czarnobyla (1.0004) i do tego kilka modów: - Zwiększony udźwig - Autosave - New Weapon Positions - No limit quest - Repairmod - Reanimation project (zmiana animacji broni) Problem w tym że moja postać jest nieśmiertelna, żadnych kodów czy innych pierdół nie wpisywałem. Pomóżcie znaleźć problem :/ nie bardzo chcę usuwać mody ale jak trzeba będzie no to trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 @Jozio masz w grze folder gamedata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nie bardzo cie rozumiem, jedynie w plikach gry mam a w grze to nie mam pojęcia. Jak to sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Ok. wyraziłem się nieprecyzyjnie. Chodzi mi o folder gamedata utworzony z wrzuconych modów. Oczywiście masz go. Idź ścieżką gamedata/config/creatures/actor. W połowie pliku actor jest taka linijka - [actor_immunities_gd_novice] Teraz zależy na jakim stopniu trudności grasz. Znajdujesz swój stopień. Przykład z weteranem : [actor_immunities_gd_veteran] burn_immunity = 0.73 strike_immunity = 0.73 shock_immunity = 0.73 wound_immunity = 0.73 radiation_immunity = 0.73 telepatic_immunity = 0.73 chemical_burn_immunity = 0.73 explosion_immunity = 0.58 fire_wound_immunity = 0.73 W przypadku nieśmiertelności wszystkie cyfry będą na zero. Ty musisz zmienić je na takie jak wyżej i od razu cię zabiją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Gram na poziomie trudności Stalker, znasz może wartości dla tego poziomu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Proszę. [actor_immunities_gd_stalker] burn_immunity = 0.55 strike_immunity = 0.55 shock_immunity = 0.55 wound_immunity = 0.55 radiation_immunity = 0.55 telepatic_immunity = 0.55 chemical_burn_immunity = 0.55 explosion_immunity = 0.30 fire_wound_immunity = 0.55 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Działa dzięki wielkie kolego za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Życzę emocjonującej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi