Grisza Wolkow Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Mam taki problem, że niektóre moby mam nieśmiertelne, dotychczas spotkałem dwa ślepe psy i z 5 kotów (czy to rysie są idk). Grałem bandytą w Agropromie i Jantarze. Jakiś fix? Drugi taki problem to spolszczenie... Nie działa. W miejscu nazwy i opisu broni jest te typo np.: st_weapon_cośtam TEMAT PRZENIOSŁEM DO DZIAŁU "PROBLEMY". A.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Proszę o zrzut ekranu z błędem w temacie poniżej lub do mnie na PW. Upewnij się jeszcze, że kolejność instalowania polonizacji CoCa i polonizacji dodatku była dobra, ponieważ wydaje mi się, że nadpisałeś pliki dodatku plikami polonizacji podstawki CoCa, co tłumaczyłoby braki w nazwach i opisach broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Teraz taki kleks mi się zrobił, że zainstalowałem addon bez spolszczenia i dalej mam te st_wpn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 @Grisza Wolkow - skoro addon bez spolszczenia, to nie dziwota. Mod sam nie tłumaczy. Takie nadpisywanie addonami, jeszcze i spolszczenie psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 @kondotier Chodzi o to, że zrobiłem reinstall całego CoC i dodałem addon sam, oczekując, że opisy itd. będą po angielsku (ewentualnie rosyjsku) a nie ma ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 @Grisza Wolkow Zawsze opisy można wstawić samemu :') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ok, wiemy już, że to nie wina polonizacji. Jeśli mam pomóc, to poproszę cię @Grisza Wolkow o zapis gry lub zrzuty ekranu z brakującymi nazwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 @SEB2E oj żeby ja to umiał :'( @Anton Gorodecki zaraz podam, chciałem powiedzieć, że jak ustawie na lokalizację rosyjską to opisy i nazwy są http://www.mediafire.com/file/lav7u7pflcpr2io/save.rar tutaj save mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dziękuję. Sprawdzę i edytuję odpowiedź w tym poście. Dodano: z polonizacją jest wszystko ok: Spoiler Prześledź proszę u siebie cały proces instalacji: CoC 1.4.22 Polonizacja CoC Dodatek SGM Addon Polonizacja dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dobrze, teraz wszystko działa jak powinno, cool and good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi