Wędrowiec Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ktoś już przechodził zadanie, zniszczenia helikopterów w barze? Mam problem z zadaniem na odparcie ataku w barze ponieważ helikoptery są niewidzialne, ale jednak strzelają do mnie , w logu również nic nie ma na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Na tym wideo są całkiem widzialne Spoiler Zasięg widzenia/ widziany obszar masz ustawiony na maksa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 8 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Na tym wideo są całkiem widzialne Ukryj zawartość Zasięg widzenia/ widziany obszar masz ustawiony na maksa? Ano mam. Po prostu jedyne co widzę to rozbłyski ich wystrzału, a po za tym nawet zarysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Schowaj się, wpisz w konsolę demo_record 1 i leć na przeszpiegi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 5 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Schowaj się, wpisz w konsolę demo_record 1 i leć na przeszpiegi Nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Rozumiem, że ta komenda nie działa w LA? Albo helikopter jest na bardzo wysokim pułapie albo to jakiś bug. Próbowałeś ponownie wziąć zlecenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) 1 minutę temu, Anton Gorodecki napisał: Rozumiem, że ta komenda nie działa w LA? Albo helikopter jest na bardzo wysokim pułapie albo to jakiś bug. Próbowałeś ponownie wziąć zlecenie? Komenda działa ale helki jak nie było tak nie ma. Tylko efekt wystrzału. A tutaj wszystkie dodatki z Extended Pack Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Wędrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Nie wiem czy to jest powiązane ale na stalker.pl @caleb59 pisał o niewidzialnych żołnierzach na Agropromie. To da się jeszcze jakoś przeżyć Podobno naprawa tego buga to nie takie hop siup, od nowa mapę trzeba kompilować czy coś. Jeśli tu jest to samo to może być lipa bo niewidzalną helkę tak łatwo się nie trafi. Spytałem czy nie mieli takiego buga jak ty, jeśli czegoś się dowiem to dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 @edit. Możliwe, że niewidzialne helki to wina oświetlenia. Jak grasz na statyce to sprawdź na dynamicznym. Na razie tylko tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) 42 minuty temu, tom3kb napisał: @edit. Możliwe, że niewidzialne helki to wina oświetlenia. Jak grasz na statyce to sprawdź na dynamicznym. Na razie tylko tyle. Czyli reinstall moda w najgorszym wypadku? Ok, rozwiązane. Grałem na pełnym dynamicznym z DX9 i musiałem na sekundkę na statyczne zmienić. Dziękuję za pomoc moi mili! ^^ Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Wędrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 To musze pamiętać jak kidyś wrócę żeby czasem na statyke nie przechodzić. @Wędrowiec zerknij do tematu LA bo nowa wersja dlc wyszła zpoprawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Dnia 17.01.2018 o 11:03, tom3kb napisał: To musze pamiętać jak kidyś wrócę żeby czasem na statyke nie przechodzić. @Wędrowiec zerknij do tematu LA bo nowa wersja dlc wyszła zpoprawkami. Wiem widziałem śledzę na ModDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi