DatbOi Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dzień dobry mam problem , od pewnego czasu gdy zainstalowałem moda Arsenal Overhaul do Stalker czyste niebo wyrzuca mnie do pulpitu gdy zginę. Pokazuje mi się X-Ray Engine z błedem ,,lau.JIT.1.1.4.dll" i nie wiem jak to naprawić gdyż jestem zielony w tych sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Podstawowa sprawa przy takich błędach podaj log. Inaczej nie bardzo wiadomo o co chodzi. Przykładowo taki plik w NS2016 znajduje się: Na końcu tego liku jest fraza ERROR itd. Możesz do posta jako załącznik wstawić plik log a najlepiej wklej w post treść pliku od ERROR do końca. Wygląda to przykładowo tak: Expression : g_uiSpotXml->NavigateToNode(path_base,0) Function : CMapLocation::LoadSpot File : map_location.cpp Line : 79 Description : XML node not found in file map_spots.xml Arguments : treasure_looked Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DatbOi Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 okej poradziłem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 @DatbOi - W takich sytuacjach, oprócz informacji, podajemy sposób usunięcia przyczyny. To dla innych, którym też się to może przydarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DatbOi Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Save byl spiepszony wiec go usunełem i zaczeło dzialac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi