Owcelot Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 W Magazynach Wojskowych wybrałem ścieżkę Wolności. Najpierw mam pomóc Stalkerom od Wiadra, znaleźć Dalmierz w BRT'ach Niestety nie mogę odszukać schowków w transporterach opancerzonych. Z czołgami nie mam problemu. Schowek znajduje się we włazie i jest tam amunicja.W Transporterach Opancerzonych zaś obejrzałem wszystkie możliwe włazy i wizjery i odszukałem schowek w tylko jednym z 7 transporterów. Czy ktoś kto przeszedł już ten wątek, wie w którym pojeździe znajduje się dalmierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dalmierz jest w skrzyni obok transportera opancerzonego. Transporter ten stoi w bagienku obok bazy wojskowej. Problem w tym, że skrzynia ta często bywa niewidoczna i trzeba szukać jej z wciśniętym przyciskiem F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 @Owcelot - Wielu przeszło ten wątek i dalmierz znalazło. W temacie są screeny pokazujące miejsce w bagienku. Ostrożnie, bo w anomaliach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owcelot Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Po krótkim szukaniu Dalmierz znalazłem. Skrzynia faktycznie była niewidoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi