najdrok Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 X-18 nieumarły stalker zadanie na odnalezienie 3 artefaktów: Brukowiec, Świetlik i Kameleon artefakt - Świetlik Bajoro z Dezerterem, artefakt - Bułyżnik (brukowiec) na stertach złomu na Wysypisku na przeciw hangaru. Mam pytanie czy są również inne miejsca spawnu ? Kilkakrotnie byłem w deszczu na bajorze "Dezertera" i na hałdzie naprzeciwko hangaru niestety nie mam syganalizacji pojawienia się artefaktu, obok znajduję różne "normalne" arty jednak tych nie :( . Pierwszy znalazłem w czasie emisji w Parowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Świetlik znalazłem na Kordonie. Między wioską nowicjuszy, a posterunkiem jest w tym modzie jeziorko. Tu wstawiłem screena - https://stalkerteam.pl/topic/8503-ogse-0693-dyskusja-ogólna/?page=31&tab=comments#comment-125292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi