Mayer99 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Jak w temacie, gram w LA dc+ DLC, wszystko na max ustawieniach, superstabilnie, pięknie i bezproblemowo oprócz tego questu w lesie. Rozmawiam z rannym stalkerem, mam misje od Petrenki na dokumenty, a quest „run-in the old mine” nie startuje. Może fakt, że poszedłem do lasu dopiero po ataku wojska na Bar na to wpłynął? Pomniejsze bugi jakie znalazłem: - przy upgradzie Skat 10 na trwałość - CTD - brak tekstury rąk dl Sevy monolitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @Mayer99 A to nie był przypadkiem quest "na gebe"? Może po prostu pójdź do tej kopalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Byłem, 0 bandytów, 0 najmoli, a drzwi do wieży zamknięte na głucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Ja też tak zrobiłem, podszedłem do rannego Stalkera, kazał mi poszukać jakiegoś swojego kolegi w kopalni. Ale nikogo tam nie było, zaatakowało mnie tylko 3 karzełków i kontroler jak zabrałem kompas ze zniszczonej skrzyni w podziemiach. I też nie ma żadnych przeciwników a owy Stalker gdzieś zniknął. A teraz z innej beczki, ile jest dokumentów do znalezienia? Ja znalazłem 1 w kopalni, 2 sztuki w budynkach w zniszczonych biurkach i jeden w biurku w budynku na poddaszu. Musi być coś jeszcze bo zadanie się nie kończy? W wieży są drzwi których nie da się otworzyć, czyżby tam były ostatnie papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 @maro19880518 https://lost-alpha.fandom.com/wiki/Run-in_at_the_old_mine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi