Rambowally Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Nie mogę znaleźć folderu z zapisami gry!!!! Help! Gdzieś egzystują, bo po ponownym zainstalowaniu gry można je ładować. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Zapisy powinny być w katalogu savedgames w głównym katalogu gry ale u mnie jakoś dziwnie to wygląda bo są w: C:\Users\nazwa_użytkownika\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\_appdata_\savedgames Jeśli zmienisz w pliku fsgame.ltx (jest w głównym katalogu gry) 15 linijkę na dwa razy true wtedy katalog z sejwami będzie w głównym katalogu gry. Wystarczy przenieść tam stare zapisy i można grać dalej. To wszystko piszę teoretycznie bo nie gram w tego moda ale tak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambowally Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Dzięki Ci, O Przemytniku... twoja rada pomogła mi w stworzeniu folderu _appdata_ w katalogu głównym gry, potem w nim folderu "savedata". Przeniosłem do niego plik tyszpany.sav i tyszpany.dds...Niemniej jednak, droga do Baru jest nadal dla mnie zamknięta...(plik fsgame.ltx zmodyfikowałem wg Twojej rady...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 przemytnik to ranga jak piszesz do mnie to @kazik Rozumiem, że z sejwami jest już ok? | Co do przejścia do Baru nie pomogę bo nie gram w tego moda ale myślę, że ktoś się jeszcze odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 2 godziny temu, Rambowally napisał: droga do Baru jest nadal dla mnie zamknięta.. Zerknij tutaj, mam nadzieję, że i tobie pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi