bartox Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 (edited) Witam, Dzień Dobry Wieczór, Powitał Włóczęgów, Potrzebuję pomocy, ponieważ mam problem po przechodzeniu z reaktora (dosłownie) na Czarnobyl-2, w misji z Salomonem. Mianowicie chodzi o textury, fajnie że są w 3D i wogóle, ale kurna nie muszą wchodzić mi w głowę... bez przesady... Na ss nie widać całej sytuacji ale tyle chyba wystarczy, oszczędzę Wam drodzy Stalkerzy epilepsji i innego oczopląsu, wystarczy, że ja sam go doznałem... I tak zmniejszałem jakość, tak włączałem i wyłączałem grę i komputer , tak, wczytywałem inne sejwy, nie nie wywala robaczka ani innego loda czy loga... I NIE, NIE DA SIĘ TAK GRAĆ... WIĘC NIECH NIKT NIE MÓWI, ŻE TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ... Już nie dobijajcie ... wystarczy, że koledzy mają w telefonach więcej Ram'u niż ja w drewnianym komputerze. Edited May 26, 2018 by sahar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 @sahar, miałem podobne objawy dawno temu na Radeonie 4850 (chyba nigdy jej nie zapomnę). Jeżeli po zjechaniu z ustawieniami do minimum jest tak samo, to nic z tym nie zrobisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSoldy Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 Miałem to samo. Usunąłem z katalogu moda folder odpowiadający za tą lokację i wszystko grało, tylko mapa była oryginalna bez Autumn Aurory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartox Posted May 27, 2018 Author Report Share Posted May 27, 2018 (edited) @TheSoldy- a dokładnie, który folder ? Bo jak usunę ten z gamedata/levels/-I12_stancia_2 to wywala grę... Mógłby ktoś podesłać swój folder ? Byłbym wdzięczny Edited May 27, 2018 by sahar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSoldy Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Niestety już od dawna nie mam tego moda. Możesz poszukać rozwiązania w tym temacie jeśli tego jeszcze nie robiłeś: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts