mkk7 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Wyjaśniło się gdzie będzie zlokalizowana kolejna część Assasin's (osobiście jako fana tej serii bardzo mnie ta lokalizacja cieszy, szczególnie po ostatniej części Origins, gdzie Ubisoft odrobił lekcję i wydał bardzo dobrą część). Więcej szczegółów poznamy na targach E3. This is SPARTA . 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Spora ilość screenów wyciekła przed oficjalna prezentacją gry, warto zobaczyć. https://www.ppe.pl/news/58779/assassin-s-creed-odyssey-piekne-screeny-wyciekly-przed-oficjalna-prezentacja-gry.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Co tam screeny , trailer i gameplay powaliły mnie na kolana. Jest też data premiery 5 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zapis rozgrywki z misji zleconej przez Hipokratesa opublikowany przez redakcję ING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Targi Gamescom 2018 i kolejne klimatyczne zwiastuny. Oba są do siebie podobne, różnią się tylko postaciami w nich Alexiosa i Kasandry. Trochę wcześniejszy ukazujący starcia na morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W końcu jest i można znużyć się w klimatycznej Grecji (pewnie wsiąknę na długo, ale oczywiście o stalkerze nie zapomnę ). Instalka to bite 3 godziny z zewnętrznego napędu USB, ale czego się nie robi dla Assassyna . Świat bardzo rozległy i w tej części rozgrywamy bitwy morskie (ukłon w stronę części Black Flag). Początek i nasz skrzydlaty przyjaciel. W brew pozorom łatwo nie jest i niestety pierwsze błędy w grze (będą patche ). Jednak Ubisoft odwalił kawał solidnej roboty i zapowiadają się długie godziny przed kompem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mnie ta gra powaliła. Mam wszystkie dodatki plus sporo bajerów (niestety płatnych). Przez ostatnie dwa AC kupiłem wszystko co wydali.... Nie żałuję Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 1 godzinę temu, cichy napisał: Mnie ta gra powaliła. Mam wszystkie dodatki plus sporo bajerów (niestety płatnych). Przez ostatnie dwa AC kupiłem wszystko co wydali.... Nie żałuję Pokaż ukrytą zawartość Mam to samo. Wszystkie możliwe części w sezon passach. Jakiś czas temu wytargowałem nawet już niedostępny dlc do AC 3 Benedict Arnold. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 @Buber, kiedy pisałem, że wszystko to tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi