bartox Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam Mam problem, ponieważ dochodzi do wylotu w laboratorium x-10 (te na radarze). Od samego początku gry miałem kilkanaście wylotów, nie poznałem przyczyny, ale jakoś przeszedłem te momenty. Teraz chodzi o to, że zabrałem dokumenty z dołu, wszedłem z powrotem na górę i myślałem, że coś się psuje jak podnoszę komputer (resp czegoś, czy co tam ma się zadziać (bez spoileru proszę )) ale wywala nawet jak pobiegam chwilę. Gdzie jest przyczyna ? Plik "xray_...." jest nadpisywany przy wylocie ale jest całkowicie pusty, więc czy da się dowiedzieć gdzie jest problem ? Czy muszę powtórzyć labo ? Dobrej Wam Zony ☢ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zmniejsz do minimum ustawienia grafiki i cytując twoją wypowiedź "podnieś komputer" (chyba, że już to robiłeś). Jeśli to nie pomoże powtórz cały lab. No chyba, że ktoś ma aktualnie TŚ2 na dysku i sprawdzi ci zapisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Ustawienia mam na minimum od początku, bo w domu mi się temperatura podnosi jak włączam swój komputer, a czym większe obciążenie tym jest gorzej... życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 @saharMam cały czas postawionego moda mogę sprawdzić. Wstaw sejw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @OldMan - Z góry dziękuję Powtórzyłem labo 2 razy bo za pierwszym dokumenty wpadły chyba w textury i nie mogłem podnieść. Chodzi chyba o to, że najpierw trza "podnieść komputer" bo kolegi spawnują się przy dokumentach. Mimo wszystko i tak mam po chwili wylot... saharts2-103_32.dds saharts2-103_32.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @sahar W ciągu godziny sprawdzę. Natomiast nie bardzo już pamiętam moda. Co trzeba zrobić i sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @OldMan - Sejw jest sprzed wzięcia teczki z dokumentami, dosłownie metr od niej (może wpaść w żwir ale powinna leżeć centralnie przed drzwiczkami). Ja mam wylot chwilę po podniesieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @sahar Wiesz co? Obszukałem całą podłogę i nie mam żadnej teczki. Możesz wrzucić screena gdzie ta notatka powinna leżeć. Może szukam w złym miejscu. Albo jakie to jest zadanie to znajdę w necie jakiś gameplay. p.s. Gram w wersję TŚ2 + AA2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) @OldMan - Da się podnieść nawet jeżeli jej nie widać. Jak się na nią wejdzie to powinna się ruszyć. Jeszcze granatem chyba można. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @sahar Znowu obszukałem podłogę i nic.... A jak się nazywa to zadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @OldMan - Trzeba podejść od rury do drzwi, wtedy teczka powinna wysunąć się z kupy żwiru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 U mnie nie ma. Poszukam jakiegoś gemeplaya. Może wstaw sejwa jak ta notatka już jest i wystarczy ją podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @OldMan - Proszę saharts2-103_32.sav saharts2-103_32.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @sahar W końcu się pojawiły Tu masz sejw po podniesieniu dokumentów i sprzątnięciu jakiegoś gościa który się moment później pojawia. Myślę, że Twoja instalka miała problem z wygenerowaniem tego gościa ale to tylko moje domysły. Sprawdź sejwa i daj znać czy ok. Instalkę TŚ2 mam cały czas na dysku i w razie czego pomogę saharts2-103_32 ok.ddssaharts2-103_32 ok.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @OldMan - Nawet nie jestem w stanie odpalić sejva... No cóż, życie... Czyli pewnie reinstal nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Nie koniecznie. Daj mi chwilę wstawie sejwa już po wyjściu z X-10. W między czasie pobierz inną wersję. TŚ2 + AA2 Sorry, ze nie podaje źródła ale jakiś syf wkradł mi się w przeglądarkę i mnie wywala na inną stronę po naciśnięciu posta. @sahar Tu masz sejw zaraz po wyjściu z X-10. Po drodze sprzątnąłem kilku gości więc przejrzyj ekwipunek i daj znać czy sejw działa.saharts2-103_3 ok2.ddssaharts2-103_3 ok2.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @OldMan - Odpalam, zaglądam w eq: gdzie są moje "sp-5" ? moja pierwsza reakcja: 20 sztuk... Helena mam zawał... Nie, ogólnie sejw jak na razie działa, wszystko super, Dzięki Wielkie kiedyś mam nadzieję się odwdzięczę, a na razie Dobrej Zony ☢ Ciekawe co było przyczyną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 No śrubami w przeciwników nie próbowałem rzucać Ale co nieco zebrałem z koleżków więc rozładuj zdobyczne Val powinno się zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) @OldMan - 27 sztuk :( Moje serce cierpi, trza było sig'iem , tylko że po co jak val+"sp-5" najlepszy...nie ? A ja oszczędzałem... Strzelałem tylko jak trza było, a teraz takie na pewno już nie dostanę Edytowane 18 Czerwca 2018 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jak wstawisz aktualnego sejwa to Ci dorzucę parę paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Albo parenaście Nie będę psuł sobie gry, sam dałbym radę (chyba), ale trza się męczyć - większa satysfakcja będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi