najdrok Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Pamiętam, że kiedyś znalazłem poradę jak (chyba) w notatniku zmienić ustawienia, aby tekst pisany cyrylicą a rozkodowany w notatniku (txt) w jakiś dziwnych krzaczkach i robaczkach zmienić na oryginalną pisownię. Niestety nie mogę nic wygooglać - może jakaś życzliwa dusza podzieli się instrukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Do takich rzeczy używam darmowego notepad++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Najłatwiej jest taki plik otworzyć Notepadem++. Można też Notepadem2, ale wtedy trzeba zmienić kodowanie na Cyrylica (Windows-1251). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Dziękuję :) otworzyłem notepad++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi