bolo Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam, mam gorącą prośbę o wstawienie obrazu płyt trylogii Stalker( podstawowych wersji ), ostatnio pewien program zrobił mi okropny miszmasz w moim kompie i min. pozmieniał pliki jak i pokasował część plików ze Stalkera, na szczęście klucze miałem zapisane bo też zostały pozmieniane. Jak ktoś ma takie obrazy to bardzo proszę o pomoc za co z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam. Skoro posiadasz klucze to czy nie lepiej operować wersjami repack wszystkich podstawek? U mnie płyty od dawna stoją na półce i ich nie używam. Dodatkową zaleta takiego rozwiązania jest to, że nie trzeba montować obrazu płyty w wirtualnym napędzie i za każdym razem instalować podstawkę. https://mega.nz/#F!Ql5CSLxb!gNkfqg-xAUfYezLuMaFtYQ Są to wersje repack wszystkich podstawek od @coma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Bardzo dziękuje, repack może być, chodzi mi o to, że mody są robione na wersje np. 1.4 lub 1.6 i jeśli to są podstawowe wersje to ok, raz jeszcze dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 @bolo Podstawka SoC w paczkach 7-zip jest w wersji 1.0006 a jak wypakujesz wszystko do jednego katalogu masz tam katalog patches a w nim wszystkie wersje. Jeśli chciałbyś zmienić wersję podstawki wystarczy skasować katalog bin z głównego katalogu gry i do tego katalogu wypakować któryś patch ze zgodą na zamianę plików. Osobiście zawsze wybieram podstawkę w wersji RUS a lokalizację PL. Tak wygląda komplet potrzebnych plików do SoC. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Dzięki za grzeczność, podpowiedz jeszcze czy muszę sciagać to wszystko?, pytam dlatego, że ściągam za pomocą MegaDownloader i pokazuje mi ponad 26 GB. A teraz już ponad 29MB coś chyba robię nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Na zrzucie wyżej masz pokazane trzy pliki które należy pobrać dla SoC razem niecałe 3GB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 W pliku Russian są trzy podstawki i one mnie interesują. Ale jak skopiuje adres do Mega... to i tak zaczyna mi pobierać całość, nie umiem pobrać tylko tych plików. Przepraszam, że zawracam Ci gitarę i dziękuje za grzeczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Moim zdaniem powinieneś pobierać pliki przez przeglądarkę. Na MEGA można założyć darmowe konto z limitem 5GB dziennie (przynajmniej kiedyś tak było). To spokojnie wystarczy do pobrania plików do SoC. Jeśli sobie nie poradzisz wrzucę te pliki na swój host i pobierzesz z moich namiarów będą do pobrania za około 30 minut. Linki podam w kolejnym poście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Z Mega nie można przez przeglądarkę tzn. moją mam Firefoxa bo coś mi każe doinstalować a przez takie coś to sobie narobiłem bałaganu z, którego nie mogę wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 @bolo Masz moje namiary na komplet plików: 01. Shadow of Chernobyl.7zhttps://my.pcloud.com/publink/show?code=XZsFn27ZjWL9ASiJ5qHXijsKhi3XNkJ1wH9V02. Shadow of Chernobyl - Voiceover.7zhttps://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ5HIB7ZR3BhnFrhYgQMLFh70jOKI8IlznRV03. Shadow of Chernobyl - Text.7zhttps://my.pcloud.com/publink/show?code=XZzHIB7ZvELxi5SyuPFwYgHPh7qtvVuXRQey 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Dziękuję, zasysam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi