Matieusz56 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Nie jestem pewny, czy to odpowiednie forum do tego, ale mam problem. Chcę pobrać duży plik przez MegaSync i po zainstalowaniu 5 gb, pojawia się wiadomość, żeby wykupić transfer, albo poczekać 4 godziny. I czy to oznacza, że zawsze co 5gb będzie mi się to pokazywać. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 1 godzinę temu, Matieusz56 napisał: po zainstalowaniu 5 gb Ściągnięciu chyba? 1 godzinę temu, Matieusz56 napisał: czy to oznacza, że zawsze co 5gb będzie mi się to pokazywać. Pytasz, czy stwierdzasz? Mega ma limit i nie wiem, czy ciągle da się go obejść. Kiedyś wygrzebałem program służący do tego. Możliwe, że jeszcze działa: https://stalkerteam.pl/topic/10078-koniec-z-limitami-na-mega-krótki-poradnik-i-przydatny-program/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matieusz56 Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 @Sierioża Ok, spróbuję. Jak coś wyskoczy (albo i nie, bo o to chodzi xd) to dam znać, niestety mój internet jest tak wolny że nawet i mega sync chodzi na 1,5 mb/s więc trochę to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi