Albert115 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mamy sporo modow. Na naszym forum jest nawet odpowiedni dzial. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ale wiesz, zapytał się, kiedy wyjdzie jakiś mod ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 wiecie co wasze nie które mody nie dzałają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Bo muszą być przystosowane do odpowiedniej wersji gry i trzeba je odpowiednio zainstalować (jest instrukcja na forum). Poza tym nie powinno instalować się kilku modów naraz. Nie spamuj, mów konkretnie jaki błąd Ci wyskakuje, w przeciwnym wypadku warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ludzie... Proszę, trzymajcie z dala ode mnie myszkę i klawiaturę, bo zaraz drugie ostrzeżenie dostanie! Byłbyś łaskaw, o Panie, podać nam, zwykłym śmiertelnikom, co jest nie tak, bo może my nie potrafimy czytać w myślach, jak Ty, mistrzu...? Poza tym, proponuję w pewnym stopniu poprawić czytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Problem jest taki że jakiegoś moda co było w nim dawało ze tańsze przedmioty a tu zrobiłem wszystko jak trzeba i wiecie co pojawiło się jak najedżam kursorem na przedmiot widać tańszy ale biore go do kupna i się zamiast tańszego być to drogi jest a patch mam 1.5 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 W takiej samej cenie? Jak poprzednio? Radzę, zainstaluj najnowsze patche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Bo trzeba jeszcze zmodyfikować plik fsgame.ltx A folder gamedata powinien być przykładowo w katalogu C:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\. Mój 666 post, więc lepiej uważaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zrobiłem tak ze zmieniłem w pliku fs.mx coś tam a jaki patch jest dobry może ktoś podać strone tego patcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Przeginasz... Nie mam słów, aby wyrazić Twoją głupotę! Weź, i się do cholery naucz szukać, samodzielnie myśleć, chyba na naszym forum są, nie?! Przykro mi, ale kolejne ostrzeżenie leci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 O jeju ja się znam to możesz pomóc przecież jesteś od tego i prosze nie wysyłaj tego nie dobry jesteś już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie jestem "niedobry". I na czym się nie znasz? Na szukaniu, przeszukiwaniu forum? My chcemy Ci pomóc, od tego jesteśmy, ale Ty też naucz się myśleć. Co, może niedługo będziemy odpowiadali pytania "a jak uruchomić grę, co? Pomóżcie, od tego jesteście!" fsgame.ltx - w tym pliku zmień linijki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ok sprbuje się ogarnąć i sorry za wszystko ja w tych plikach to zmieniłem na true bo było false Po prostu zanim napiszesz post z pytaniem, przeczytaj działy , tematy i posty, znajdziesz tutaj na forum wszystko, no prawie . Nie musisz zaraz przepraszać, my staramy się być przyjaźni - fidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Istnieje mod, który umożliwiałby przerobienie Vipera na ammo 45.ACP? I na doczepienie do niego lunety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Chyba ciężko będzie,bo pamiętam sam szukałem kiedyś moda z lunetą właśnie do Vipera,ale nic nie znalazłem-fakt ,że szukałem z pół roku temu,więc może ktoś już sobie z tym poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 I na doczepienie do niego lunety? MP5 w modelu nie ma bodajże możliwości doczepienia lunety, więc zmiany mogą skutkować crashem. Istnieje mod, który umożliwiałby przerobienie Vipera na ammo 45.ACP? Z tym byłoby dużo papraniny. Można przerobić tak, by MP5 używał dwóch rodzajów amunicji, czyli jednej niestandardowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 MP5 w modelu nie ma bodajże możliwości doczepienia lunety. Można, jest to odmiana SD 1 (czy jakoś tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 SD to wersja tłumiona, a rozmawiamy tutaj o modelu w grze. Twórcy tego nie przewidzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A dałoby radę zrobić moda z taką spluwką, to MP5 A2 z celownikiem optycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jakby ktoś tutaj potrafił zrobić nowy model lub zmodyfikować istniejący, to może coś by z tego wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi