StalkirTZ Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 (edited) Witajcie Od kilku tygodni staram się uczyć całego środowiska Xray na bazie CoP. Chciałem uruchomić w Level Editor'ze mapę Zatonu, aby nauczyć się podstaw poprzez inżynierię wsteczną. Najpierw podczas konwertowania mapy (tak aby LE mógł ją otworzyć) pojawił się w okienku cmd problem o takim kodzie: Cytat [bug] unexpected code path at ..\level_tools_details.cxx:83 Zaczęło działać, kiedy z "gamedata/levels/zaton" usunąłem plik "level.details". Postąpiłem tak po przeczytaniu jakiejś porady na ruskim forum potraktowanym translatorem google. Teraz faktycznie coś przetwarza przez jakieś 6 minut, a potem wyskakuje to co załączyłem poniżej. Ma ktoś pomysł co mogło pójść nie tak, lub co mogę z tym zrobić dalej? Edit: Mam Windowsa 7, świeżo bo instalacji. Edited January 13, 2019 by StalkirTZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaklerR Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 @Fizzed Pomożesz miłemu panu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StalkirTZ Posted January 15, 2019 Author Report Share Posted January 15, 2019 (edited) Problem rozwiązany, należy zainstalować SDK bezpośrednio na dysku C bez żadnych "program files" i nic nie usuwać po drodze. No i pliki converter.ini i fconverter.ltx należy odpowiednio zmodyfikować do tego co pisałem powyżej Edit: Jako że temat ten pojawia się teraz na samej górze wyszukiwarki google po wpisaniu "sdk poradnik stalker" zrobiłem film jak to dokładnie zrobiłem YOUTUBE Edited January 15, 2019 by StalkirTZ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts