smaku Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Przy wchodzeniu do baru wyrzuca z takim logiem: Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'wpn_ak107' Edytowane 19 Marca 2019 przez smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Niedawno skończyłem grać w tego moda i mam go jeszcze zainstalowanego. Wstaw zapis sprzed wylotu, to sprawdzę. W mojej rozgrywce takiego problemu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaku Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Proszę. patryk_quicksave.sav patryk_quicksave.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 @smaku, wywaliło mnie z takim logiem - FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'wpn_awm' Dodawałeś coś sam do gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaku Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nie dodawałem. Jedynie na początku nie mogłem włączyć gry więc zgodnie z jednym z tematów usunąłem folder weapons i plik trade_trader.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 A wrzuć link do tamtego tematu żeby zobaczyć o co chodziło bo usuwanie folderu z giwerkami z moda wydaje mi się ryzykownym zagraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaku Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 No ale tam na końcu znowu te foldery wrzucali do moda też to zrobiłeś? Ostatni post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi