OldMan Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witajcie. Ponieważ @anatol pytał mnie o zestaw poprawek do w/w moda (a ja go straciłem wraz z dyskiem przenośnym) odkopałem temat poszukałem po necie i: Podsyłam zestaw poprawek (w załączniku) może ktoś jeszcze będzie chciał skorzystać. Zestaw pochodzi ze strony: Niestety moje autorskie poprawki przepadły wraz z dyskiem ale gdyby była potrzeba mogę w wolnej chwili pogrzebać w plikach stalk9r_minip_op209f2_v2.zip 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurZeus Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Może jakiś opis poprawek? Bo po nawet google tłumacz nie chce mi tego przetłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Tłumaczenie fixów obok oryginalnej nazwy. Czcionka wymuszona wielkością. Opisy oryginalne to skróty myślowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 @kondotier na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi