LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To w takim razie co byście proponowali na początek z modów zainstalować?? Obvilion i jakiś inny?? Przechodziłem już SoC ale jakiś czas temu no i teraz chciałbym sobie urozmaicić. Czytałem że połączenie Obviliona i Akm jest interesujące tylko skąd ściągnąć ten Akm bo jakoś tu na forum nie znalazłem no chyba że jest jakoś inaczej nazwany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Akm jest to broń, a mod nazywa się AMK Mod. Finalna wersja 2.0 do pobrania TUTAJ. Poza tym nieodpowiedni temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Dlaczego nieodpowiedni, chcę zainstalować Obvilion oraz inny mod o którym wspominali forumowicze, może na początku źle się wyraziłem nie dość jasno. Ale od początku zależało mi na Obvilion i jakimś interesującym dodatku do niego w tym wypadku Akm bo o nim czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zawsze można założyć temat pt. "Szukam moda". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No mogłem tak zrobić, ale kiedyś sam mi mówiłeś ze nie warto bez sensu przeciążać serwerów, a wydaje mi się, że tak bym zrobił tworząc nowy temat. A jeżeli bardzo chcesz to mogę stworzyć nowy temat, a ty przeniesiesz do niego nasza rozmowę i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No i tak ma być. Przenoszę :( Aha, ten temat będzie służył do szukania modów, które istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No i wszyscy zadowoleni cieszę się, że mój pomysł lekko upgradowany komuś może pomóc ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Lorddino Milordzie,polecam Priboi Story i zrób sobie nośność 999 kg, świetna zabawa. Do ściągnięcia w temacie Priboi, tam Elvis podał adresy. Na pewno nie będziesz się nudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Kolega ma racje priboi jest lepszy niz oblivion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To zależy, kto co lubi - jeśli "normalna" fabuła znudziła się - o co nietrudno, to jest wyjście - Priboi Story, zaś jeśli chce się troszkę "podrasować" oryginalną fabułę - jest do wyboru kilka modów, IMHO jeden z najlepszych, to właśnie OL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A czytać proszę ze zrozumieniem, ja polecam, co lubię, a nie dyktuję ocen, ponieważ każdy ma swój 'smak' Zony i modów. :-D . Nie wiem co lepsze, Oblivion, czy Priboi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Po normalnym SOC zdecydowanie lepiej pograc w priboia. Calkowicie inna historia. No chyba ze komus zalezy na przechodzeniu SOC z kilkoma fajnymi dodatkami to lepszy oblivion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Wiesz co Albert, ja bym chciał , aby Stalker , wrócił do prawdziwej Zony, z 'Pikniku na skraju drogi', braci Strugackich.Może się uda, w Stalkerze 3.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 O ciekawa rozmowa a mnie w domu nie było hihihi. Powiem tak na Priboja tez przyjdzie czas ale nie grałem dość długo juz w SoC i chciałem sobie przypomnieć po prostu co i jak, ale już na jakimś modzie. Jak to mi się to uda to instaluje Priboja bo też chcę zobaczyć co to za cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A czytać proszę ze zrozumieniem, ja polecam, co lubię, a nie dyktuję ocen, A czy ja się odniosłem do Ciebie? Nie, do Alberta, chociaż nie wiem czemu potwierdził, że Priboi jest lepszy niż OL, chociaż Ty tak nie pisałeś. W takim wypadku cytuje się wiadomość autora lub pisze się pogrubiony nick tak, jak ja to robię - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wiesz co Albert, ja bym chciał , aby Stalker , wrócił do prawdziwej Zony, z 'Pikniku na skraju drogi', braci Strugackich.Może się uda, w Stalkerze 3.Pozdrawiam. Tylko ze ludzie juz by go tak chetnie nie kupowali a autorom gry zalezy na kasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A czy ja się odniosłem do Ciebie? Nie, do Alberta, chociaż nie wiem czemu potwierdził, że Priboi jest lepszy niż OL, chociaż Ty tak nie pisałeś. Nieporozumienie Filippo, pisałem do Alberta, ponieważ nie wiem który mod lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Szukam moda, który działałby z Priboi Story (chodzi mi tez o to, abym nie musiał zaczynać gry od początku) i dawałby: 1. Udźwig 999 kg (jest taki na forum, ale nie wiem, czy nie będzie kolidował) 2. Dostępne u handlarzy wszystkie bronie (w szczególności lepszą wersję FN200M) i pancerze (w PDA można wyczytać np. o ulepszonych wojskowych kombinezonach pancernych) Mam najświeższą, spolszczoną wersję Priboia i patcha 05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Udźwig 999 kg Ten mod działa znakomicie i nie koliduje z Priboi. Wypróbowałem osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Można pozastępować pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Killer84, czy możesz wrzucić link do tej wersji? Z Twojego postu zrozumiałem że spolszczenie jest już modzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Killer84 chyba spolszczył sobie PS, wgrywając spolszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Killer84, czy możesz wrzucić link do tej wersji? Z Twojego postu zrozumiałem że spolszczenie jest już modzie? Hmmm... Oczywiście PS jest po angielsku, trzeba "wgrać" spolszczenie później - link jest w temacie "Priboi Story", w modyfikacjach gotowych o ile się nie mylę - działa ok. PS. Moglibyscie ŁOPATOLOGICZNIE (naprawdę - punkt po punkcie) wytłumaczyć mi jak zwiększyc nośność do 999 kg? Bo po prostu to, co przeczytałem na forum jest dla mnie niejasne i nie umiem tego zrobić (nie denerwujcie się z tego powodu, ja też się wkurzam, że nie mogę tego zrobić - dla większości pewnie jest to proste, dla mnie nie). PS2. Nikt nic nie wie na temat mojego pytania nr. 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Wszystko jest na forum (tutoriale). Ale w sobotę mogę nagrać filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Z moich doświadczeń polecam patch04,jak czasami w Priboia pogrywam (właśnie teraz) to wszystko jest gitara,nie ma żadnych błędów itd....,jak grałem na 05 to wszystko było ok do momentu wejścia do baru-tam rozmowa czy z barmanem czy głównymi osobami z powinności kończyła się wylotką do pulpitu-ciekawe ,że z innymi kozakami można było swobodnie konwersować,a z handlarzami d..a.Spolszczenia działa bez problemów zarówno na patchu 04 jak i 05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi