LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Widziałem na YouTube wszystkie zakończenia gry, no i tak sobie myślę, co stwarza ,że dostajemy dane zakończenie?? Kończyłem Soc kilka razy i miałem tylko 2 zakończenia, che być bogaty i żyć wiecznie oba to są niby te złe, co trzeba zrobić żeby pojawić się w tej komorze i żeby było to "dobre" zakończenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wszystkie możliwe zakończenia podali recenzenci w czasopiśmie CD Action, podam Ci numery, albo jeśli to nie narusza praw autorskich, to jakoś zredaguję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja widziałem wszystkie zakończenia tylko ciekaw jestem jak skończyć grę w tych jakby podziemiach z komorami bo jakoś nie miałem możliwości wyboru bo jak się domyślam zakończenia przy spełniaczu życzeń są losowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 SPOILERY Chcę, by Zona zniknęła - jeśli twoja reputacja wynosi powyżej 1000 punktów, otrzymasz dobrą reputację. Chcę być bogaty - jeśli posiadasz powyżej 50,000 RU, otrzymasz monety. Chcę mieć władzę nad światem - jeśli upewniłeś się, że Łukasz i generał Woronin nie stąpają już po tej ziemi, otrzymasz złe imię. Ludzkość jest skorumpowana, ludzkość musi być kontrolowana - jeśli twoja reputacja wynosi poniżej -1000 punktów, otrzymasz złą reputację. Chcę być nieśmiertelny - jeśli żaden z powyższych warunków nie jest spełniony. Przystąpienie do Świadomości Z - jeśli się zgodzisz zostać członkiem projektu Świadomość Z. Zaprzeczenie Świadomości Z - jeśli nie zgodzisz się na zostanie częścią Świadomości Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Hmmm a co z tą Świadomością?? Nie słyszałem o tym grając na normalnym jak i na modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Pisałem już gdzieś, że trzeba zdobyć dekoder w Prypeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jeśli się nie zdecydujesz do nich przyłączyć - wracasz od Prypeci, możesz dokończyć wszystkie zadania, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To ja miałem inne zakończenie. Pokazał się filmik jak rozwalam laboratorium i koniec gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To jakiś quest jest czy po prostu go znajdujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zadanie otrzymywane fabularnie bodajże (o tym dekoderze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Oj chyba nie bo ja takiego nie miałem ale spoko sprawdzę zaraz odpalam Priboya może na nim będzie. (A tak btw to komuś właśnie stuknęło 500 postów gratulacje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To ja miałem inne zakończenie. Pokazał się filmik jak rozwalam laboratorium i koniec gry. Sory, pomyłka. Jeśli się przyłączysz, to wracasz do Prypeci, a jak nie, to rozwalasz tam wszystkie te "próbki" (czy coś...) i kończysz grę. Jeśli niczego nie pomyliłem przed przecinkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Więcej do tego co napisali koledzy znajdziesz STALKER:Cień Czarnobyla-Wikipedia,wolna encyklopedia. W dziale zakończenia, opisane są dokładnie wszystkie wersje wraz z konsenkwencjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja tam kilka razy przechodziłem SoC'a i nie potrzba dekodera żeby ukończyć grę z dobrym zakończeniem:) . Wystarczt podejsć do tych drzwi zamkniętych, tam gdzie są zawiasy wyciągnąc Gaussa i wrzucać tam dopuki drzwi się nie otworzą (Broń da sie spowrotem wyjąć tylko że po 2 stronie drzwi :lol: ) P.S: Ani razu nie poszedłem po dekoder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tak, nawet jest taki film na youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A co z zakończeniem "chcę być nieśmiertelny", przecież zawsze reputacja będzie albo dobra albo zła. ma wynosić 0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Reputacja musi wynosić mniej lub więcej od 1000, ale nie może być mniejsza od -1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Chwila, przecież reputacja może być albo zła albo dobra, czy nie? Można mieć 2000 punktów i być "strasznym". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przeczytaj to jeszcze raz. Można mieć 2000 punktów i być "strasznym". Tak, ale jeśli reputacja jest na minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazar Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Ja mam pytanie własnie odnoszace sie miedzyinnymi do zakończeń. Przeszedłem stalkera 2 razy i zawsze z zakonczeniem ze mi kasa z nieba leci. Ale ja chciałbym samotnie połaźic po prypeciu bez tego całego pospolitego ruszenia stalkerów co to handlarz z barmanem organizuja. Porozgladac sie, poszperac jakies questy wykonac( o ile sie da) , a nie odrazu na złamanie karku leciec do elektrowni. Gra traci urok wtedy , bo koncentruje sie tylko i wyłącznie na eliminacji kolejnych grup Monolitu. Czy istnieje taka możliwosc żebym, sam sobie poszedł do czarnobylskiej elektrowni? PS: nie wiem jak sie robi wątek dotyczący stierloka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Istnieje mod S.T.A.L.K.E.R. Free Play Story. Link: http://rapidshare.com/files/45750026/S.T.A.L.K.E.R._-_Free_Play_Story_mod_by_dez0wave.zip.html Niestety wersja bez fixa, którego nie można już znaleźć w sieci (tak mi się wydaje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazar Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A wogóle jest inna opcja zeby nie wozic się z powinnościa ( która całkowicie wyeliminowałem na terenie baru) a zadawac sie z wolnością? I czy automatycznie po wykonani questu w lab x16 w jantarze rozpocznie sie atak na czarnobyl czy mozna jeszcze wykonywac poboczne questy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nie testowałem tego moda, ale autor twierdzi, że jest freeplay. Co do "Powinności"... Plik: gamedata\config\creatures\game_relations.ltx Pole: [communities_relations] Linijka: dolg = I zmieniasz wartości na 5000. Możesz jeszcze zrobić coś takiego: Pole: [communities_sympathy] Linijka: dolg = I zmieniasz wartość na 1.0. Nie wiem, czy trzeba rozpocząć grę od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tvan Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Widziałem na YouTube wszystkie zakończenia gry, no i tak sobie myślę, co stwarza ,że dostajemy dane zakończenie?? Kończyłem Soc kilka razy i miałem tylko 2 zakończenia, che być bogaty i żyć wiecznie oba to są niby te złe, co trzeba zrobić żeby pojawić się w tej komorze i żeby było to "dobre" zakończenie?? --- żeby dojść do prawdziwych zakończeń musisz kolejno: po wyłączeniu mózgozwęglacza (lab x 19) wracasz się do kordonu spotkać się ze stalkerem o ksywie Przewodnik. Potem idziesz do kryjówki Striełoka (podziemia Agropromu) i tam spotykasz się z Doktorkiem. Potem do Prypeci żeby zdobyć detektor otwierający drzwi do laboratorium w sarkofagu. jak już dojdziesz tam, to będziesz musiał zniszczyć takie śmieszne krzyształki (sztuk 6), pojawi się jakiś cyfrowy koleś, i zaproponuje ci udział w eksperymencie "Świadomość Z". Jeżeli się zgodzić brać udział w nim, masz od razu jedno z prawdziwych zakończeń. A jeżeli nie... To wtedy masz do zaliczenia następny poziom "Elektrownia Jądrowa" --- jak to przejdziesz masz drugie prawdziwe zakończenie. P.S. Na tym ostatnim poziomie jest jeden fajny motyw --- "Naznaczony, do cholery, co ty tutaj robisz??!". Miłych doznań estetycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nie napisałem, że już stestowałem te zakończenia i ze Świadomością też, tylko użyłem myku Provokatora z Gaussem. Ale dzięki za zajęcie się tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi