LordDino Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Widać, że nie doczytałeś bo tam już jest podane imię pieska, a co do czytanie to jest zupełnie inny rodzaj opowiadania albo może po prostu ilość robi problem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Będzie kontynuacja bo opowiadanie najlepsze jakie czytałem o Zonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Będzie kontynuacja Dziękuję za komentarz, będzie kontynuacja, ale mam jeden problem - trochę już jest chyba za długie, jak na objętość posta. Trochę źle się czyta. Nie wiem, czy dla przejrzystości, nie powinienem założyć strony i odsyłać z Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie wiem, czy dla przejrzystości, nie powinienem założyć strony i odsyłać z Forum Chodzi Ci o założenie odrębnej strony dla opowiadania? Jeśli tak, mogę zrobić ją w domenie *.stalker-world.webd.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Chodzi Ci o założenie odrębnej strony dla opowiadania? Nie mogę się jeszcze zdecydować co lepsze. Czekam na opinię moich znajomych, ale myślę, że to by było dobre rozwiązanie. Napiszę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pomysł dobry ale nie wiem czy udźwigniesz, bo jednak prowadzenie strony to nie bajka, a utrzymywać całą dla kilku stron tekstu chyba nie ma sensu. Ale to tylko moje subiektywne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Można by na naszej stronie coś takiego zrobić - na przykład w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Chyba jutro, uda mi się wrzucić coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 O, to bardzo dobrze. Cieszę się, bo nie mogłem już się doczekać kontynuacji "Świtu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Mam to samo co poprzednik. Na poważnie mnie to wciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Poprawiłem trochę tekst i dodałem zdjęcia bo gdzieś zniknęły po przenosinach. Będę kontynuował poprawki a potem dodam po trochu dalsze części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi