Preston91 Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 (edited) Witam! Temat odnosi się do wersji 1.3. Czy ktoś przerabiał ten sam problem? Gra crash'uje prawie na każdym kroku, wywala do systemu z błędami, bug'ami itp. Co jest nie tak? Jaka jest najnowsza wersja do LA? Gdzie pobrać samego patch'a? Błagam o pomoc, tak się nie da grać :( Edited July 15, 2019 by Preston91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 @Preston91 Jak to co jest nie tak, to stara wersja A która jest najnowsza? Wejdź w temat z Lost Alpha DC i jak byk masz, że 1.4007. A co do twojego erroru to już nie pamiętam, wrzuć sobie go w googla ale chyba chodziło o to, że masz włączoną widoczność ciała bohatera, widać nogi i brzuch, ręce, jak spojrzysz w dół, a wersja 1.3xxx się z tym sypała bodajże. Pamiętam takie tematy. @Preston91 A i jeszcze jedno najnowsze wersje moda pobierasz od nowa całe, nie było patcha, który by zmieniał 1.3 na 1.4007. Za dużo zmian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 @Preston91 Lost Alpha jest akurat takim tworem, że kompletnie nie ma sensu grać w starsze wersje - nowe moim zdaniem ulepszają niewiele, ale poprawiają największe bolączki poprzedniczek i czynią doświadczenie mniej problematycznym. Tym bardziej, że na forum jest bardzo fajnie, kolektywnie przygotowane spolszczenie najnajnajnowszej wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston91 Posted July 15, 2019 Author Report Share Posted July 15, 2019 Tego właśnie się obawiałem - pobierania od nowa całego LA :/ Co do ustawień "widoku ciała" - to mam akurat wyłączone. Screen błędu jest jednym z wielu, gra crash'uje m.in. gdy ze schowków pobieram zawartość, a nawet i w trakcie biegu sprintem - w wielu lokacjach. Nie są to błędy regularne, nie ma znaczenia w której pozycji na mapie aktualnie się znajduję. Czy jest to wina wersji 1.3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 Może tak, może nie, ale co za różnica - nie graj w wybrakowaną wersję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston91 Posted July 15, 2019 Author Report Share Posted July 15, 2019 A jeszcze pytanie odnośnie języka polskiego w najnowszej wersji gry. Spolszczenie dotyczy tylko napisów, czy jest też polski dubbing? Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 Pod względem dubbingu jesteśmy sto lat za murzy... Znaczy za kolegami ze wschodu. Nie ma i pewnie nie będzie dubbingu, są napisy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 Tylko napisy, kto by ci nagrał dubbing do moda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 1 minutę temu, tom3kb napisał: kto by ci nagrał dubbing do moda Wbrew pozorom to nie jest wcale taki głupi pomysł, ale skończyłoby się tak, że 3/4 i tak grałoby w oryginale. Porywanie się na takie przedsięwzięcie dla tych kilku, góra kilkunastu chętnych chociaż spróbować wersji z dubbingiem to strata czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston91 Posted July 15, 2019 Author Report Share Posted July 15, 2019 Z tym modem sprawa wygląda tak, że na jego temat jestem kompletnie zielony, serię Stalkera przerabiałem kilka latek wstecz, stąd te "głupie" pytania z mojej strony No nic, dzięki Wam wielkie za podpowiedzi, pozostaje mi pobrać najnowszą wersję i cieszyć się tym, co jest Temat z mojej strony zamknięty, dzięki raz jeszcze i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts